Nakon zapanjujućih 16 godina dugog perioda tajnovitosti, identitet zagonetne figure poznate kao Veliki brat je konačno razotkriven, razbijajući sve prethodne ideje i ostavljajući svijet u čudu.Rijaliti šou “Veliki brat” je nesumnjivo bio pionir te vrste u Srbiji i okruženju, obeleživši revolucionarni fenomen kakav do sada nije zabeležen na našoj televizijskoj sceni. Ovaj zadivljujući televizijski format prikupio je ogromnu publiku, zadivljujući gledaoce iz svih sfera života. Međutim, zagonetna figura iza zapovjednog muškog glasa koji je sudionicima davao zadatke i sudjelovao u svakodnevnim interakcijama s njima ostala je obavijena velom misterije.

 

 

Posle šesnaest godina, saznalo se da je Dušica Jakovljević, primamljiva figura, popela na mesto čelnika Zadruge. U nedavnom govoru, ona se bavila svojim angažmanom u poznatom rijalitiju Big Brother. Dušica, koja je nekada radila kao urednica u jednom rijalitiju, podelila je iznenađujuće otkriće o svojoj ulozi skrivene figure “Velikog brata”. Naime, dok je dodeljivala zadatke takmičarima, potajno je preuzela ličnost Velikog brata. Međutim, ono što je učesnicima ostalo nepoznato je da je sama Dušica zagonetni lik sa kojim su komunicirali.

 

 

Dok je boravila u rijalitiju, nije mogla a da ne primijeti prilično neobičan obrazac među takmičarima – činilo se da je neočekivani broj njih kod nje gajio duboke emocije. Ono što je ovo učinilo još intrigantnijim je činjenica da su se ove osobe nesvjesno zaljubile u ženu, jer su uvijek zamišljale harizmatičnu mušku figuru kada su razgovarale sa zagonetnim Velikim bratom.

 

 

Kao rezultat toga, kada su se ovi učesnici na kraju oprostili od emisije, preplavio ih je suptilan osećaj razočaranosti kada su shvatili da njihov virtuelni obožavalac nije onaj koji su zamišljali.

Preporučujemo