Na estradnoj sceni često dolazi do sukoba i svađa među kolegama. Jedan od najpoznatijih dugotrajnih sukoba je onaj između Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Razlozi ovog sukoba su dugo vremena bili predmet nagađanja, a iako su se pojavile spekulacije o mogućem pomirenju, to se još nije ostvarilo. Važno je spomenuti da su ove dvije ugledne zvijezde nekad bile u dobrim odnosima, što je potvrđeno i fotografijom iz njihove prošlosti na kojoj zajedno pjevaju.

Postojala je teorija o “uzurpiranju trona”, odnosno Cecinom navodnom pokušaju preuzimanja Draganinog statusa najbolje pjevačice. Unatoč tim nagađanjima, nikad nije izdana službena izjava ili potvrda. Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a 2018., Dragana i Ceca su se srele i kratko razgovarale. Dragana je prijateljski pozdravila Cecu s “dobro veče” i u šali je upitala prepoznaje li je. Ceca je odgovorila sa “ti odluči”, naglasivši da njihov odnos ponekad jest, a ponekad nije, poznat. Dragana je šaljivo tvrdila da je zaista odlučila pozdraviti Cecu i prepustila joj je odluku hoće li joj uzvratiti. Ceca se nije dala smesti, te je druženje završilo ugodno.

Jednom prilikom tijekom intervjua, Dragana je iznijela svoj stav o dugogodišnjem sukobu. “Moje iskustvo s Cecom i njenim suradnicima datira još iz devedesetih godina, kada su se dogodile mnoge nedaće. Moja reakcija bila je povući se i godinama šutjeti”, izjavila je. Nakon toga, Ceca ju je nazvala, izražavajući divljenje zbog njenog nepretencioznog ponašanja kao kolegice. Dodala je da je bila iznenađena količinom poštovanja koju je Dragana stekla na televiziji, čak i više od nje same. Svojim djelovanjem, Dragana je otkrila svoj pravi karakter i radnu etiku, čime je uspjela vratiti stvari u normalu. Suočila se s raznim izazovima vezanim uz ljude povezane s Cecom, o čijem se ponašanju dobro znaju detalji. Iako je za nju ovo teška tema za razgovor, odlučila je nastaviti šutjeti. Nakon mnogo godina, njih dvije su se ponovno srele, a Dragana je smatrala prikladnim pristojno i uljudno je pozdraviti.

Preporučujemo