Kada su Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka napustili Zagreb, prva reakcija svih bila je: “Baš vam zavidimo.” Njihov život sada je lišen gradske gužve i užurbanosti, pružajući im mir koji im je bio preko potreban. Pripremaju se za proslavu desetogodišnjice braka, a oboje imaju razloge za svakodnevno slavlje. Duda i Toni dele duboku povezanost, spašavali su jedno drugo i prošli kroz mnogo toga što ih je trajno spojilo. Toni smatra da se crkveno venčanje više “računa”, a oni su se pred Bogom zakleli tek 2021. godine.

“U crkvi je prvi put rekla da, i to je ono što najviše brojim. Sve ostalo je bilo iskreno i sjajno, ali ta crkva nam je najvažniji pečat, trijumf naše ljubavi, tu smo najviše sretni bili. Ali nikad ne znaš što život nosi. Kako smo ona i ja krenuli, sada će biti 10 godina, a kao da smo prekjuče započeli vezu, stvarno se osećamo sveže”, rekao je Toni. I dalje oseća leptiriće u stomaku, iako je prošlo toliko godina.

“Ti detalji su naša intimna stvar između mene i nje”, priznao je Toni Cetinski. “Dubravka je medicinska sestra koja umesto crvenog krsta ima srce”, šali se pevač, ali ističe da mu je bila potrebna uteha nakon dva neuspešna braka. “Ona me leči ljubavlju i svojom dobrotom”, kaže Toni, dodajući da su Dudine ženske čari neodoljive. “Toliko je zgodna da ja jednostavno nisam mogao stajati na nogama pa sam morao posegnuti za kolicima. Od njene lepote padam u nesvest”, priča pevač.

Cetinski priznaje da mu odgovara što je Dubravka “žena dete”. “To je nešto što je jako kompatibilno meni”, objašnjava pevač, dodajući da je i sam dosta detinjast te da će to zadržati u sebi. “Uvek sam govorio da ljudi treba da zadrže tog malog princa u sebi. Obožavam decu, deca nju obožavaju, i to je sasvim dovoljno”, zaključuje Toni.

Preporučujemo