Iako je njihova veza odavno završila, bivši dečko Cece Ražnatović, Vladimir Cvetković, poznatiji kao “Lijepi Cvele”, i dalje je zanimljiv javnosti. Njihova veza nije dugo trajala, tek oko šest mjeseci u drugoj polovici 2009. godine, a službeno je prekinuta početkom 2010. godine. Iako je bila kratka, ova veza se smatra važnom jer je bila prva Cecina javna romansa nakon što je postala udovica.

Ceca i Vladimir su se razišli prijateljski, bez grubih riječi.

Ceca je izjavila da će njih dvoje ostati prijatelji i da ima samo pozitivna sjećanja na vrijeme koje su proveli zajedno. S druge strane, Vladimir je istakao da je do prekida došlo zbog nespojivosti njihovih osobnosti.

Ceca je preferirala strukturiraniji način života i većinu vremena provodila kod kuće, dok je on bio skloniji avanturističkom načinu života.

Nakon prekida, Vladimir je nastavio dalje i sada je u stabilnoj vezi. Često prati svoju partnericu na javnim okupljanjima, a uspješan poslovni pothvat omogućuje mu da održava mladolik izgled. Prema njegovim objavama na Instagramu, voli puno putovati.

Sa svojih 47 godina, Vladimir je samo četiri godine mlađi od Cece, ali je i dalje ponosan što fizički može parirati mnogo mlađima od sebe.

Preporučujemo