Astrolozi tvrde da postoje dame koje su prosto rođene za brak, da budu nečije žene. Pored njih će muškarac živeti kao “bubreg u loju”, u domu će mirisati najbolje đakonije, odeća će mu biti uredno oprana i ispeglana, cela kuća sređena pod konac. Evo u kojim znakovima horoskopa su rođene žene koje su, po astrolozima, “malo bolje nego one najbolje”, savršene za brak po meri većine.

RAK: Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voleti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj sveta da ode zbog vas ili sa vama. Njena osećanja su uvek intenzivna. Pored nje ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu. Pošto je pomalo sklona dramatizaciji svega što joj se dešava, uz nju vam nikada neće biti dosadno. Ali to je mala cena koju treba platiti za život koji vam Račica nudi. Pored nje ćete živeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih.

LAV: Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko kada, na primer, ne može da otpuši wc šolju ili odvrne poklopac na tegli. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan muškarac, već supermen! Obožavaćete je, sve što radi za vas, ona to radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša im učiniti nešto nažao, ili kaže nešto ružno.

JARAC: Jaka kao zemlja, podneće skoro sve, a nijednom se neće požaliti što nosi veliki teret. Nema muškarca koji se, videvši šta sve može, neće zapitati da li je uopšte dostojan. Lepota odnosa sa ženom u znaku Jarca je i u tome što ona ne nameće svoje vrednosti, postojano ih se drži i neprimetno i tiho podstiče ljude da budu bolji. Pa tako i muškarca koga voli. “Zbog tebe želim da budem bolja osoba”, rečenica je koja je svima poznata a koja bi možda najbolje opisala odnos muškarca prema ženi Jarcu. S njom svaki dan neprimetno postaje sve bolji i bolji. Vremenom shvata i da je ona ta koja ga je volela i dok je bio “niko”, mnogo pre nego što je postao “vredan pažnje”, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može da očekuje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona podiže pobednike i vladare. Sve što traži od partnera jeste da pokaže karakter i istrajnost, a ona će mu rado na svom primeru pokazati i kako da bude takva osoba.

Preporučujemo