U toku je emisija “Gledanje snimaka”, gde su učesnici, nakon što su odgledali klipove, dobili reč od Milana Miloševića i izneli svoje komentare.Jedna od učesnica, koja je prvo navela da uopšte nije slala slike, izrazila je svoje osećaje prema situaciji. Rekla je da situacija postaje ozbiljna tortura s obzirom na ponašanje druge učesnice, Anite. Ona je posebno naglasila da Anita zna kako da izaziva svađu, a potom se obratila Marku, izražavajući mišljenje da ona uživa u njegovom poniženju. Marko je odgovorio da se oseća kao da ga Anita namerno izaziva i da je cela situacija za njega mrcvarenje.PALO PRIZNANJE, A ONDA I REKA SUZA! Suočavanje Matore i Anite koje će ući u ANALE SVIH RIJALITIJA, konačno priznala sve GADOSTI

Dalje se razvila konverzacija između Matore i Marka, gde su iznete tvrdnje o Anitinom ponašanju, njenim odnosima sa bivšom ženom i navodnim planom o zajedničkom stanu u Beogradu po izlasku. Matora je iznela svoje osećaje, nazivajući Anitu smradinom, a Marko je pokušao da objasni svoju stranu priče.

Tokom razgovora, Anita je demantovala određene tvrdnje i objasnila svoje postupke u vezi sa svadbom i njenim kontaktom s drugim učesnicama. Situacija je dodatno komplikovana pitanjem o video pozivu na svadbi i odnosu prema švalerki. Anita je pokušala pružiti odgovor, tvrdeći da nije bila zaljubljena i da je bila izazvana nekim planom koji joj je predstavljen.

Matora postavlja direktno pitanje Aniti, tražeći od nje odgovor zašto je zvala svoju partnerku na svadbi. Anita tvrdi da nije bila zaljubljena, ali da je bila privučena i da je to bilo spontano. Ističe da nije bilo problema, već da je ona sama bila problem u celoj situaciji.Razgovor je uključivao emotivne momente, sukobe i pokušaje iznošenja različitih verzija događaja.

Preporučujemo