Poznata pjevačica Ivana Banfić, koja je dominirala 90-ih godina, nedavno se povukla iz žarišta javnosti i krenula na potpuno novi put. Nakon turbulentne prošlosti, Ivana je pronašla mir na selu, okružena prirodom i životinjama. Borba s ovisnošću o alkoholu i njezin razvod od menadžera Roberta Magica obilježili su teške trenutke u njezinu životu. No, 2005. godine odlučila je potražiti stručnu pomoć te se osim medicinskog liječenja, uputila u Indiju u potrazi za duhovnim iscjeljenjem. Ovo putovanje se pokazalo presudnim trenutkom u njezinu životu, razbijajući njezin ego i otvarajući vrata prema skromnijem pristupu životu.

Ivana sada uživa u jednostavnom životu na selu, udaljena od svjetala pozornice. Baveći se poljoprivrednim radom, osjetila je osjećaj svrhe i ispunjenja koje nije mogla pronaći na pozornici. Njezino novo okruženje omogućuje joj priliku za razmišljanje i pomlađivanje nakon izazovnih vremena. Unatoč ovim promjenama, njena ljubav prema glazbi ostaje nepromijenjena, pa čak i kad zasvira gitaru u večernjim satima, vraća se svojim pjesmama koje su je nekoć dovele do slave.

Ivanina transformacija nije završila samo na njoj; njezina iskustva služe kao izvor inspiracije onima koji su prošli kroz traumu i gubitke. Osnivanjem dobrotvorne udruge za pomoć obiteljima u nevolji te podučavanjem poljoprivrednih radionica za mlade ljude, Banfić nastoji potaknuti svijest o važnosti očuvanja prirode. Njezin novi način života donosi joj isto zadovoljstvo i radost kao nekadašnja slava na pozornici, dok istovremeno njeguje bliske odnose s lokalnom zajednicom i prirodom.Iako se njezin život drastično promijenio, Ivana i dalje voli glazbu i povremeno svira gitaru i pjeva. Njezina percepcija života sada je usmjerena na obitelj, zdrav način života i očuvanje prirode.

Preporučujemo