Anastasija i Nemanja su zaljubljeni par koji planira dvostepeno vjenčanje kako bi proslavili svoju ljubav. Prva faza bila je intimno vjenčanje u Španiji, gdje su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji i prijatelji iz kluba. Ova ceremonija je održana na plaži i obuhvatila je posebne detalje poput Anastasijine vjenčanice izrađene po mjeri i izbora hrane i pića koji će biti uvoženi iz Španije i Italije. Sada se pripremaju za drugu fazu vjenčanja, koja će se održati u Beogradu i bit će autentično srpsko vjenčanje. Očekuje se da će na ovoj proslavi prisustvovati mnogo više gostiju, uključujući i članove obitelji iz Srbije.

Anastasija je aktivno uključena u planiranje vjenčanja, posebno u odabiru svoje vjenčanice koja će biti posebno izrađena po njenim mjerama. Nemanja, s druge strane, brine se o odabiru hrane i pića za svečanost te se trudi stvoriti jedinstven i nezaboravan jelovnik. Par ima velike planove za luksuznu zabavu za svoje goste, a očekuje se da će Ceci, Anastasijina majka, dobiti posebno priznanje tokom ceremonije.

 

Gostiju će biti oko 50 na proslavi u Španiji, među kojima su fudbaleri, prijatelji iz Sevilje, Anastasijina porodica i kum iz Srbije. Par je rezervirao luksuzne sobe u španskom hotelu, a također su platili avionske karte za mnoge goste. Ceca, Anastasijina majka, također će prisustvovati svečanosti. Par se veseli dolasku svojih bližnjih, uključujući i Veljka i Bogdanu i njihovu djecu. Sve u svemu, Anastasija i Nemanja planiraju svoje vjenčanje s puno ljubavi i pažnje prema detaljima kako bi stvorili nezaboravan događaj za sebe  kao i svoje najbliže.

Preporučujemo