Nino Rešić, popularni pjevač devedesetih godina, ostavio je iza sebe bogatu karijeru i tri predivne kćerke nakon iznenadne smrti u oktobru 2007. godine, u dobi od 43 godine. Njegove nasljednice su Amela, Tamara i Sandra, koje su nastavile nositi njegovu muzičku tradiciju. Nino je prošao kroz tri braka, a iz svakog je proizašla po jedna njegova nasljednica. Prva supruga, Slavica, mu je rodila Sandru, koja je krenula njegovim glazbenim stopama. Nakon razvoda od prve supruge, Nino je upoznao svoju drugu suprugu, pjevačicu Saru Marković, na snimanju novogodišnjeg programa.

 

Brzo su se zaljubili i ubrzo se vjenčali. Njihova ljubav donijela im je kćerku Tamaru, čija prisutnost u njihovim životima svjedoči o njihovoj dubokoj povezanosti. Sara i Nino nisu bili samo partneri u braku, već su zajedno ostvarili i poslovnu suradnju, snimivši duetsku pjesmu “Pogodak u metu”. Njihova sretna veza često je bila tema razgovora u medijima. Nakon sedam godina braka, njihova veza doživjela je krah, a Nino je započeo romansu s Jasnom Konjević, bivšom suprugom svog kolege Šerifa Konjevića, koju je kasnije oženio.

 

Iako se tvrdilo da je preljuba bila razlog razvoda od Sare, Nino je to negirao i istakao da su tu odluku donijeli zajedno. Glavni razlog za razvod bio je njihov nesporazum oko toga gdje će živjeti. Sara je odrasla u Njemačkoj i inzistirala je na životu tamo, dok je Nino želio ostati u svojoj domovini.Iako se tvrdilo da je preljuba s njegove strane bila razlog razvoda od Sare, Nino je to negirao i istakao da su tu odluku donijeli zajedno prije nego što se upustio u vezu sa Jasnom.

 

Preporučujemo