Bogdana, koja je Cecina šogorica i ponosna majka trojice dečaka – Željka, Krstana i Isaije, postala je poznata javnosti zahvaljujući svojoj ljubavnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem. Zanimljivo je da se i njena sestra Bojana odlučila za vezu sa sinom poznate pevačice Goce Božinovske.

Domaći mediji su se u jednom periodu bavili spekulacijama o vezi između Cece i Goce Božinovske, što je navelo poznatu folk umetnicu da se izjasni o tome. Cece je istakla da susreti između njih nisu česta pojava, niti je za njih obavezno deliti obrok ili popiti kafu zajedno.

Goca je opisana kao izuzetno uspešna žena sa impresivnom karijerom, koja ne traži potvrdu ili pažnju od drugih. Cece naglašava da je ne zanima prazno tračarenje unutar estrade i da mišljenja pojedinaca unutar te industrije za nju nemaju nikakav značaj.

Ovim izjavama je Cece demantovala spekulacije i razjasnila svoj odnos sa Gocom Božinovskom, stavljajući tačku na neosnovane glasine o navodnoj zavadi između njih.

BONUS PRIČA:

Saša Popović, poznati producent i direktor glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, trenutno se suočava s zdravstvenim izazovima. Nedavno je primećen u bolnici, ali razlog njegove posete još uvek nije sasvim jasan.

Prema najnovijim izveštajima, zdravstveno stanje Saše Popovića je zabrinjavajuće, a zbog problema s nogom smešten je na Kliniku za ortopediju Banica. Noga mu je u gipsu do kolena, što ga prisiljava da koristi invalidska kolica. Vredno je napomenuti da se Popović još uvek nije zvanično izjasnio o svom zdravstvenom stanju.

Prema više detalja koje su objavili mediji, Saša je pokazivao očigledno nezadovoljstvo dok je čekao lekarski pregled noseći gips na nozi, što ukazuje na to da bi mogao biti povređen, što bi moglo uticati na njegovu karijeru.

U prošlosti je zdravlje Saše Popovića bilo relativno stabilno, iako je imao nekoliko zdravstvenih problema, uključujući i ozbiljan problem sa želucem koji je zahtevao hiruršku intervenciju. Supruga Suzana je više puta govorila o uticaju stresa na njegovo zdravlje.

Saša Popović je poznata ličnost u svetu muzike i estrade, kao osnivač popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Rođen je 1955. godine u Beogradu, Savezna Republika Jugoslavija, i bio je pevač i gitarista u poznatom bendu “Korni Grupa” pre nego što se pridružio bendu “Suncokret”.

Preporučujemo