Današnji dan obilježava posebnu svečanost u domu Gudelj. Nemanja Gudelj slavi svoj 32. rođendan, pružajući priliku za emotivne čestitke i izraze ljubavi. U toj atmosferi, njegova supruga, Anastasija Ražnatović, nije propustila priliku da se obrati javnosti putem društvenih mreža, deleći niz fotografija sa slavljenikom i upućujući mu vrlo dirljivu poruku.

“Srećan rođendan, ljubavi moja! Voli te tvoja žena zauvek i najviše”, zabeležila je Anastasija u svojoj posveti suprugu. Usledila je i srdačna čestitka od strane njene majke, Cece Ražnatović, koja je javno izrazila najlepše želje za zeta. U tu svrhu, podelila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj oboje s osmehom poziraju, dok Nemanja srdačno grli svoju taštu.Olivera Gudelj zaboravila rođendan sina? Čestitka od majke izostala, a onda je usledio Cecin potez

Nemanja Gudelj je rođen 1991. godine u Beogradu. Njegov otac, Nebojša Gudelj je bivši fudbaler, rođen u Trebinju koji je prve fudbalske korake napravio u Leotaru. Nebojša je igrao u Partizanu, Logronjecu, Leganecu, Bredi i Sparti iz Roterdama.Porodica se zbog njegove karijere preselila u Nizozemsku, a Nebojša je ljubav prema fudbalu preneo i na svoje sinove.Njegov šest godina mlađi brat Dragiša je rođen u Bredi i sâm je ponikao u ovom klubu. Bio je deo mlađe selekcije Ajaksa, a od 2022. godine igra na poziciji levog beka u španskoj Kordobi. Premda ima državljanstvo Nizozemske, Dragiša od 2013. godine nosi dres Srbije.

Međutim, primetno je izostala čestitka od strane Olivera Gudelj, majke dvoje poznatih sportista i teniserke. Prethodno, 8. novembra, Olivera je objavila niz fotografija sina Dragiše, čije je rođendan obeležila toga dana, prateći ih sa najlepšim rečima. Takođe, isti gest je ponovila i prilikom proslave rođendana svoje ćerke Vanje. Ipak, čestitka za najstarijeg sina, Nemanju, danas je izostala. Ostaje da vidimo hoće li se situacija promeniti do kraja dana.

Preporučujemo