Kristina Iglendža je voditeljka koja je prošla dug put od TV Košave do TV Prve, gde trenutno vodi emisiju “Ekskluziv najt”. Rođena u Sinju, odrasla u Šibeniku, izbegla je iz Hrvatske tokom “Oluje” s porodicom. Odrasla je pre vremena zbog teških okolnosti i preseljenja, ali ističe da je to iskustvo oblikovalo njen karakter i naučilo je da ceni svaki trenutak.Kristina ima nadimke poput Kris i Tina, ali najdraži joj je “mila”, kako joj tepa otac. Ima brata s kojim je bliska, a porodica joj pruža najveću podršku.

Diplomirala je ekonomiju, ali je novinarsku karijeru započela sasvim slučajno. Ističe zahvalnost svojim mentorima, posebno Vanji Buliću, koji ju je naučio mnogo toga.U emisiji “Ekskluziv najt” ugostiće zanimljive ličnosti, a Kristina ističe da voli svoj posao i u njemu uživa. Kaže da je ključ u ljubavi prema poslu i da ga ne doživljava kao obavezu.U slobodno vreme, Kristina čita knjige, gleda filmove, posećuje izložbe, ide u pozorište i provodi vreme s porodicom, prijateljima i svojim kućnim ljubimcem Brunom. Voli putovanja i upoznavanje novih ljudi i kultura.

 

Kristina redovno vežba i trudi se da započne dan u prirodi. Ističe da je sport odličan način za rad na telu i umu. Osim toga, vodi računa o ishrani i koristi organske proizvode u nezi kože.Na pitanje o ljubavi, Kristina ističe da je trenutno srećna sama u svojoj koži. Smatra da će pravi partner doći kad bude trebalo i da je važno da se čovek oseća dobro sam sa sobom.Kristina Iglendža priča o svom životu s pozitivnim stavom, ističući važnost porodice, ljubavi prema poslu i uživanje u svakom trenutku života.

Kristina Iglendža

Preporučujemo