Žika Jakšić je u prošlosti bio u romantičnoj vezi sa ženom po imenu Ana Nikolić. Dugi niz godina Žika Jakšić je stekao reputaciju vrhunskog dama u emisiji, učvršćujući svoj status kroz svoje romantične veze sa bezbrojnim zadivljujućim ženama. Jedan od zapaženih primera je njegova bivša veza sa prelepom Anom Nikolić. Ana je pre dvadeset godina izbila na estradnu scenu svojom nepobitnom lepotom, plenivši srca i umove bezbrojnih obožavalaca.

 

Među njima je, prema tadašnjim izveštajima, bio niko drugi do Žika Jakšić, koji je pao do ušiju zbog svog očaravajućeg prisustva. Privlačnost ove srpske pevačice bila je toliko neodoljiva da je ljude ostavljala u stanju strahopoštovanja i zaljubljenosti. Priča se da je muzički producent Nikolić gajio romantična osećanja i prema Slavici i prema Dajani. Trajanje njihove veze ostaje neizvesno, ali oni koji su bliski Ani i Žiki insistiraju da njihove ljubavne veze nisu bile kratke.

 

 

 

Nekada prikrivena ljubavna veza između Ane Nikolić i Žike Jakšića izbledela je u mraku, ali je njena tajna priroda razbijena kada su radoznali paparaci zabeležili njihove intimne trenutke u Žikinom vozilu, ne ostavljajući nikakvu sumnju u prirodu njihove veze.

 

 

Nepobitni dokazi o njihovoj vezi nisu ostavljali prostora za poricanje, međutim, kako je vrijeme odmicalo, ova nekada zadivljujuća priča postepeno je izblijedjela u mraku, postajući zaboravljena priča. U međuvremenu, i Ana i Rasta su uspeli da potisnu svoje zavodljive želje, nalazeći utehu u društvu, dok su Žika i Diana takođe našli utehu u zagrljaju jedno drugom, smestivši se jedno pored drugog. Nažalost, svi ti brakovi su završili neuspehom.

Preporučujemo