Nikolija Jovanović izazvala je priličnu pometnju u javnosti na raznim društvenim mrežama. Nakon što je dobila brojne negativne komentare na svoj račun i konstantna poređenja sa svojom slavnom majkom Vesnom Zmijanac, u očiglednom pokušaju da je diskredituje, odlučila je da uzme stvari u svoje ruke. Odvažnim potezom, Nikolija je objavila srdačan video u kojem otvoreno iskazuje svoje emocije, lije suze i direktno se obraća onima koji prema njoj šire mržnju i negativnost.

 

 

 

Izjava Nikolije Jovanović postala je priča u gradu, munjevito se proširila raznim društvenim mrežama i nekoliko dana očarala onlajn zajednice. Ljudi nisu mogli a da ne podijele svoja razmišljanja i mišljenja o onome što je otkrila, što je izazvalo intenzivne diskusije i debate koje su samo dolile ulje na već rasplamsanu vatru.

 

 

Uticaj Nikolijinih reči bio je toliko dubok da je prevazišao virtuelni prostor, uvukao se u svakodnevne razgovore i ostavio neizbrisiv trag u kolektivnoj svesti društva. Njena izjava postala je vruća tema razgovora u kancelarijama, kafićima, pa čak i na porodičnim okupljanjima, sa svima željnim da seciraju i analiziraju svaki aspekt njenog otkrića. Učinak valovitosti njenih riječi bio je neosporan, jer je ujedinio ljude iz svih sfera života u zajedničkoj fascinaciji i radoznalosti.

 

 

 

Moja majka nadmašuje ne samo moje pevačke sposobnosti već i svih ostalih. Evidentno je da ne posjedujem isto pjevačko i kulinarsko umijeće kao moja majka, a ipak se ističem u tome što sam majka u odnosu na nju. Osim toga, stekla sam viši nivo obrazovanja od svoje majke i postala superiorna žena u raznim aspektima. To se može pripisati činjenici da je ona moja majka, i uprkos tome što joj je nedostajalo vodstvo vlastitih roditelja, uspjela je prenijeti svoju mudrost i znanje na mene, omogućivši mi da i sama postanem bolja majka.

Preporučujemo