U utorak uveče, mnoge poznate ličnosti objavile su slike na društvenim mrežama kako bi pokazale da imaju posebnu ceremoniju zvanu krštenje u čast Arhanđela Mihaila. Već duže vreme u kuću Lepe Brene koja se nalazi na Bežanijskoj kosi zalaze mnoge poznate ličnosti. Patrijarh srpski Porfirije došao je u posetu Slobodanu Bobi Živojinovića i poznatoj pevačici Lepi Breni.

 

On je bio prvi koji je stigao i čestitao im je njihov poseban dan. Patrijarh je blagoslovio i ukusnu hranu na trpezi, među kojima su i Brenina sarma i ruska salata. Viktor Živojinović se slikao sa Patrijarhom i oboje su izgledali srećno i grlili se. Nakon što je patrijarh otišao, na slavlje je došlo još prijatelja i porodice. Postavili su muzički sistem i neki muzičari su došli da puštaju muziku. Na Breninoj i Bobinoj zabavi bilo je dosta poznatih ljudi.

 

 

Neki od njih bili su sin Filip, Aco Pejović, Sanja Đorđević i njena ćerka Melina, supruga Harisa Đinovića, Žika Jakšić, Saša Milošević Mare, Mlađan Dinkić, Marko Mišković, Goran Karić i Ivana Mišković Karić. Najuzbudljiviji gosti bili su srpski fudbalski trener Dragan Stojković Pixi i njegova supruga Snežana. Na poklon su donijeli posebno piće koje je koštalo mnogo novca. Brena je imala žurku u svojoj kući i izgledalo je jako zabavno! Neki od gostiju su se čak popeli na binu i zapevali pesme. Brena je otpevala neke svoje pesme i svi su poludeli kada je otpevala posebnu pesmu.

 

Pred kraj večeri je nekoliko pesama otpevala i Aleksandra Prijović, a svi su se jako razveselili kada je otpevala popularnu pesmu pod nazivom “Psiho”. Viktor je uradio nešto zaista lepo na posebnom događaju. Plesao je sa mamom pred svima i zahvalio se nekom Piksiju što je pomogao reprezentaciji Srbije da ode na veliko sportsko takmičenje.

Preporučujemo