Ivana Kukrić, nekadašnja manekenka i glumica, živi u Americi sa suprugom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, i njihove dve ćerke, Hane i još jedne novorođene bebe. Evo ključnih tačaka iz njenog iskaza:Porodični Život u Americi: Ivana i njen suprug Ivan Bajković žive u Americi već godinama, gde su nedavno dobili drugu devojčicu. Ističe da je porođaj prošao lagano, a oporavak je bio brz.Porođaj i Oporavak: Ivana je iznela pozitivno iskustvo iz bolnice u Americi, opisujući je kao fantastičnu s privatnim apartmanima koji podsećaju na hotel. Naglasila je da je imala mogućnost odlučivanja o prisustvu nekoga tokom porođaja, iako suprug nije bio prisutan.

Povratak u Formu: Ivana se vratila u formu mesec dana nakon porođaja. Naglasila je da voli zdravu hranu, pokušava nabavljati domaće namirnice, ali ističe teškoće u pronalaženju neprskane hrane zbog zagađenja pesticidima.Život u Los Anđelesu: Par živi u Los Anđelesu, ali Ivana ističe da voli posete Srbiji i Crnoj Gori, gde imaju pomoć i bolju organizaciju, posebno zbog suprugovog poslovnog angažmana.Promene u Americi: Ivana primećuje promene u Americi i ističe da nije ista zemlja kao pre. Poznanici koji su tamo živeli vraćaju se u Evropu. Sada kao majka dve devojčice, Ivana izražava zabrinutost zbog stvari koje se trenutno propagiraju u Americi, što je za nju zastrašujuće.

Preferencije za Odgajanje Dece: Ivana priznaje da, s obzirom na promene i trenutne okolnosti, ne može da zamisli odgajati decu u Americi i izražava zabrinutost zbog onoga što se trenutno propagira u toj zemlji.Ovaj prikaz svedoči o Ivani Kukrić kao majci i osobi koja pažljivo bira uslove za odgajanje svoje dece, sa posebnim naglaskom na kvalitetu života i vrednostima koje smatra važnim.Kao majka dve devojčice, Ivana priznaje da ne može zamisliti da živi u Americi s obzirom na trenutne okolnosti i vrednosti koje se tamo propagiraju.

Preporučujemo