Dzhuna, poznata ruska astrologinja i iscjeliteljica, bila je prepoznata kao jedna od vodećih autoriteta u svojoj oblasti širom svijeta. Iako joj je puno ime Evengia Yuvashevna Davitashvili, bila je poznata pod nadimkom Dzhuna. Njezin savjet se tražio iz različitih krajeva svijeta, a njezine riječi mudrosti i uvida su cijenjene s velikim poštovanjem.Prema njezinim tvrdnjama, imala je sposobnost liječenja raka i drugih teških bolesti te je navodno mogla produljiti ljudski život za više od jednog stoljeća. Unatoč tome, nažalost je patila od komplikacija vezanih uz cirkulaciju i preminula nakon borbe u komi.Njezina naslijeđena mudrost i riječi i dalje se prenose, posebno onima koji vjeruju da je sudbina zapisana u zvijezdama. Dzhuna je naglasila da su sljedeća tri znaka posebno izvanredna, s moći da ostvare svoje snove i zavladaju svijetom.

Ovan

Ovnovi vode buran život zahvaljujući svojoj jedinstvenoj osobnosti. Dzhuna je smatrala da te osobe imaju nezasitnu želju za trenutnim zadovoljenjem. Njihova sposobnost prilagodbe različitim situacijama često donosi izvanredne rezultate, jer su Ovnovi spremni napraviti sve potrebne korake u potrazi za uspjehom.

 

Lav

Lavovi su spremni srušiti bilo koju prepreku na putu prema svojim ciljevima. Unatoč svojoj žestokoj prirodi, lavovi posjeduju određenu razinu samosvijesti koja ih sprječava da prijeđu određene granice. Njihova strategija često uključuje strpljenje i pažljivo praćenje plijena. Njihova sposobnost samoregulacije iznenađujuća je i često vodi do uspjeha u njihovim naporima.

Riba

Dzhuna je vjerovala da je ovaj znak često nedovoljno cijenjen. Osobe rođene u znaku Ribe obično su mirne i pokazuju impresivnu sposobnost savladavanja prepreka u timskom okruženju. Njihova sklonost izbjegavanju konflikata omogućuje im da neometano ostvare svoje ciljeve. Osim toga, posjeduju poseban talent za stvaranje novca na nekonvencionalne načine koji često iznenađuju svoju okolinu.

 

Preporučujemo