Zoran Marjanović, 40-godišnji muškarac, sprema se za sklapanje braka. On je udovac pokojne proslavljene pevačice Jelene Marijanović, čiji je život tragično prekinut. Pored njega na posebno poznatom ludom kamenu stoji njegova devojka Zorica Zoka Mitrović, koja ima 31 godinu. Iako je prvobitno proglašen krivim za ubistvo svoje supruge, Zoran je nedavno pušten iz zatvora Centralnog zatvora, nakon uspešne žalbe sudu u Beogradu.

 

 

 

Ushićena iščekivanjem, Zorica željno iščekuje dan kada će postati gospođa Marjanović, potvrđuje i Zoranov dragi prijatelj. Saglasno, Mitrović potvrđuje njihovu zajedničku želju da graciozno stare zajedno, njegujući njihovu vezu do kraja vremena. Zorica je strastveno iskazivala svoju nepokolebljivu privrženost i ljubav prema njemu, izjavljujući da su mu srce i duša potpuno posvećeni. Zaklela se da će ostati uz njega na neodređeno vreme, naglašavajući dubinu svoje naklonosti prema njemu. Od samog početka, ona je bila njegov stub podrške, pružajući utjehu i ohrabrenje u teškim vremenima. Ne obazirući se na sve pojedince koji žele da ukaljaju njegovu reputaciju etiketirajući ga kao čudovište ili ubicu, Zorica ostaje odlučna u svom uvjerenju u njegovu nevinost.

 

 

Ona čvrsto vjeruje da je Zoranu nanesena ogromna nepravda i odlučna je da uloži svaki djelić svoje snage u nemilosrdnoj potrazi za pravdom, ne ostavljajući kamen na kamenu. Možemo se ponovo osvrnuti na trenutak kada je šira javnost prvi put postala svesna romantične veze Zorana i Zorice.

 

 

Ovo otkriće dogodilo se istovremeno sa Zoranovim prvobitnim hapšenjem kobnog dana 15. septembra 2017. Vredi napomenuti da se tokom ove večeri u Marjanovićevoj rezidenciji u borčanskom kraju našao i Mitrović, Zoranov poznanik. Nadalje, Mitrović je drsko nasrnuo na pripadnike reda koji su učestvovali u hapšenju. Po izlasku iz Centralnog zatvora, Marjanović je preduzeo odlučnu akciju promjenom ličnog broja telefona, možda iz mjera opreza radi zaštite privatnosti.

Preporučujemo