Na Fedis festivalu se pojavio glumac Petar Strugar u pratnji svoje devojke Nine Nešković. Ovaj javni nastup zajedno označava njihovu prvu pojavu kao par pred medijima. Petar Strugar i Nina Nešković su započeli emotivnu vezu nakon što su dugi period bili prijatelji, a njihova veza je napredovala tokom rada na jednoj predstavi. Na ovom događaju, Nina je zablistala u crnoj mini-haljini s rajsferšlusom po sredini, dok je Petar bio ležerno obučen. Oboje su privukli pažnju prisutnih svojom prisutnošću.

 

Nina Nešković je poznata po svojim ulogama u raznim serijama, kao što su “Državni službenik”, “Kalkanski krugovi”, “Radio Mileva”, “Klan” i “Preživeti Beograd”, te u filmu “Močvara”. Njen prvi korak u svetu glume bio je u seriji “Priđi bliže”. Nina je istakla da je Nebojša Glogovac bila njen uzor i inspiracija za ulazak u glumački svet.

Nina je jednom prilikom izjavila da joj je ostala neostvarena želja da sarađuje s Nebojšom Glogovcem, koji je bio njen uzor i razlog zbog kojeg je zavolela glumu. Glogovac je ostavio dubok trag u njenom glumačkom putovanju, a njegova predstava “Hadersfild” ostala je u njenom sećanju kao remek-delo.

Ovaj javni nastup Petra Strugara i Nine Nešković privukao je pažnju javnosti, budući da su do sada održavali svoju vezu daleko od očiju javnosti.  Nina je također izrazila svoje divljenje prema preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, koji je bio njezin inspiracijski uzor u glumačkoj karijeri. Njihova prisutnost na festivalu i njihova veza dodatno su potvrdili njihovu ljubav i bliskost te su postali zanimljiva tema u medijima i među javnošću.

Preporučujemo