U teškim trenucima, mnogi se okreću Bogu tražeći utehu i snagu, a ova molitva može biti izgovorena kao izvor nade i podrške:

“Bože, zahvaljujem ti na svemu što činiš za mene, jer znam da za tebe ništa nije teško ili nemoguće. Tvoja riječ kaže da si Bog koji čini čuda, pokazujući svoju moć ljudima. Molim te da saslušaš moju molitvu u kojoj te tražim za čudo. Molim te da mi podariš vjeru koja mi je potrebna da vjerujem da si ti u stanju odgovoriti na moje molitve. Ono što meni izgleda nemoguće, za tebe je moguće. Bože, molim te da uneseš čudo i spasenje u moj život. Molim te da mi podariš snagu vjere, da vjerujem da ništa što se događa u mom životu ne može biti jače od tebe. Ti si Svemogući, stoga mi pomozi da ostanem vjeran i da vjerujem u tebe i tvoje spasenje kada se suočim s neočekivanim izazovima i okolnostima.”

“Uvjeri me, Bože, da si uvijek uz mene i da nikada nisam sam u svojim borbama. Podari mi snagu da ostanem postojan u vjeri, čak i kada se čini da me okolnosti izdaju. Neka tvoja svjetlost osvijetli tamu mog srca i pruži mi nadu u bolje sutra. Molim te za mir koji nadilazi sve razumijevanje, kako bih mogao kročiti hrabro kroz sve izazove koji mi se nađu na putu. U tebi tražim utjehu i sigurnost, znajući da si ti uvijek tu, spreman da me podržiš i da me vodiš kroz sve oluje života. Amen.”

Preporučujemo