Sastojci
Mjera od sto grama kokosa.
Mjerenje potrebnog brašna je tačno 200 grama.
Precizno mjerenje šećera u pitanju je 50 grama.
U pitanju je količina putera tačno 125 grama.
Jedno pojedinačno jaje.
Pola vrećice praška za pecivo.
Čin prskanja, koji uključuje raspršivanje malih čestica ili kapljica, uobičajena je tehnika koja se koristi u raznim kulinarskim i dekorativnim praksama. Često se koristi u pripremi peciva, kao što su kolačići i kolači, kao i na slanim jelima poput pečenog povrća i mesa sa roštilja. Dodatno, prskanje se može koristiti kao dekorativni element, kao što je dodavanje šljokica rukotvorinama ili konfetima na proslavi. Bez obzira na njegovu specifičnu primjenu, prskanje može dodati dašak okusa, teksture ili vizualnog interesa u niz različitih konteksta.
Šećer u prahu je fini, praškasti oblik šećera koji se obično koristi u receptima za pečenje i deserte kao zaslađivač, kao i kao ukrasni preljev za kolače i kolače.

Priprema
Da biste napravili pecivo, pomiješajte brašno s raznim sastojcima uključujući kokosovo brašno, puter izrezan na kockice, jaje, šećer i još mnogo toga.
Napravite kohezivno tijesto i oblikujte ga u kiflice. Nakon toga rolnice stavite na pleh obložen papirom za pečenje. Zatim pecite kiflice u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 15 minuta, pazeći da ostanu svetle boje.
Sveže pečene kiflice premažite obilno posipanjem slastičarskog šećera.
Serving
Za optimalan ukus, preporučljivo je ostaviti kiflice da odstoje duže. Čuvanje u hermetički zatvorenoj posudi ili limenci pomoći će održavanju njihove svježine. Recept daje 30 komada, ali ako se odlučite prepoloviti sastojke, i dalje možete postići isti rezultat. Osim toga, ako želite, imate mogućnost udvostručiti originalne mjere recepta.

Preporučujemo