Dubravka Mijatović, izuzetno poznata i cenjena glumica, s veštinom čuva tajanstvenu dimenziju svog privatnog života podalje od radoznalih očiju javnosti. Dok se mnoge kolege otvaraju i pozivaju medije u svoje domove, Dubravka, vođena očiglednom potrebom za privatnošću, retko deli intimne aspekte svog života i ograničeno se pojavljuje u medijima. Ona snažno naglašava svoju nespremnost da govori o pitanjima koja bi drugi novinari postavljali, tvrdeći da nije uvek prisutna potreba javnosti da sazna ono o čemu želi govoriti.

Kada je u pitanju sećanje na brak s Goranom Radakovićem i ljubavnu vezu s preminulim Marinkom Madžgalom, Dubravka pažljivo čuva te intimne detalje, ne deleći ih sa širom javnošću. Iako je svoju umetničku stranu nesebično delila na sceni, za nju je rad pred kamerama bio dovoljan, dok bi se privatno povlačila u okrilje svog doma, retko se pojavljujući u javnosti, kako svedoče priče njenih komšinica.

Komšinice tvrde da je Dubravka, nasuprot svojim roditeljima čija je kuća bila nedaleko od njenog imanja, gde se, prema pričama, preselila nakon udaje za Marinka, živela život izuzetne privatnosti. Sada, kako kažu, deli svoj dom s dve voljene ćerke, starijom Evom i malom Sarom, a ova specifičnost njenog života ogleda se u fotografiji koja svedoči o izuzetnom luksuzu koji prati glumačku divu.

Preporučujemo