Nedvojbeno, Željko Mitrović ima veliki utjecaj na Balkanu. Uz bogatstvo dolazi i udobnost, što osigurava za svoju obitelj. Osim supružnika, blagoslovljen je sinom i kćeri, te nedavno postao djed.

Kao vlasnik Televizije Pink, vodećeg televizijskog kanala u Srbiji, Mitrović ima prominentnu ulogu. Također je vlasnik reality showa Zadruga, koji je postao izuzetno popularan. Nedavni događaji otkrili su šokantne detalje.

Mediji su nedavno izvijestili o Kristini, kćerki Željka Mitrovića, koja je u vezi s bogatim Ukrajincem. U izjavi je Kristina izrazila svoju superiornost nad ostalim pojedincima na Balkanu zbog veze s partnerom koji je financijski podržava. Njezine tvrdnje, smatrane oholim, izazvale su zgražanje.

Kao odgovor na ovu situaciju, Željko Mitrović razmišlja o stvaranju novog reality showa. U ovom showu bi bio jedini sudionik tijekom 40 dana, s ciljem da generira 1 milijun funti boraveći u Londonu s početnih 500 funti. Njegova strategija uključuje ulično sviranje i vožnju rikšom kako bi zaradio novac za kupnju automobila i revitalizaciju istih. Na kraju, planira kupiti stan u Fulhamu.

Ovaj plan sugerira Mitrovićevu ambiciju i inovativnost u poslovanju, iako će izazvati znatiželju i rasprave.

BONUS:

Pogledajte kako sačuvati jagode za zimu i o biljci po imenu Clivia koja se smatra magnetom za sreću.

Prvo, opisuje se recept za čuvanje jagoda tokom zime. Ovaj recept navodno ne zahtijeva konzervanse ili hemikalije. Preporučuje se dodavanje malo šećera kako bi se jagode sačuvale svježim tokom hladnih mjeseci. Tekst sugeriše da je ovaj prirodni način konzerviranja jagoda pogodan za sve ljubitelje ovog voća.

Drugi dio teksta posvećen je biljci Clivia, koja se smatra magnetom za sreću. Opisuje se kako ova biljka cvjeta jednom godišnje, obično u proljeće, te kako njeni cjevasti cvjetovi donose egzotičnu ljepotu. Navodi se da cvjetanje Clivie simbolizira dolazak dobrih vijesti u dom. Tekst dalje pruža informacije o njezi ove biljke, uključujući preferirane uvjete kao što su sjeverna strana kuće, izbjegavanje jakog sunca te redovno zalijevanje.

Također se ističe da Clivia ima posebno mjesto u filozofiji Istočnog Feng Shuija te da se smatra dragocjenom i posebnom zbog svoje energije. Preporučuje se da se Clivia ne stavlja u spavaću sobu kako bi se izbjegli negativni utjecaji na san. Umjesto toga, biljka se preporučuje za uređenje dnevnih soba i ureda kako bi unijela pozitivnu energiju i eliminirala negativne uticaje. Tekst završava savjetom da se u lonac s Cliviom stave nekoliko novčića kako bi se navodno donijela prosperitet u dom i poboljšala porodična sreća.

 

Preporučujemo