Heather Vendert doživjela je tragičan gubitak u svibnju kada je izgubila supruga Stjua, koji je preminuo od ozljeda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći. Nakon gubitka koji ju je duboko potresao, suočila se s još jednom neočekivanom situacijom koja ju je dodatno uzdrmala.

Heatherine teškoće u prihvaćanju smrti voljene osobe dovele su je do redovnih posjeta groblju, gdje je redovito ostavljala cvijeće i kutiju omiljenih cigareta pored spomenika. Međutim, njezina rutina se s vremenom promijenila te je počela posjećivati grob samo jednom tjedno. Nakon što je prošlo nekoliko tjedana od sahrane, primijetila je da se svaki vikend na Stjuovom grobu pojavljuje svježe cvijeće. Unatoč upitima, njegovi prijatelji nisu mogli pružiti zadovoljavajuće odgovore. Heather je postala znatiželjna tko bi mogao stajati iza tih ljubaznih gesta, osobito zbog nedostatka rodbine osim uže obitelji. Heather je podijelila svoja zapažanja s nama.

Kao rezultat svojih sumnji, odlučila je promijeniti rutinu posjeta groblju te ga posjećivati petkom poslijepodne ili subotom ujutro. Prošlo je gotovo dva mjeseca prije nego što je napokon primijetila osobu koju je tražila. Srećom, slučajno je naišla na nju. Heather je otišla do obližnje fontane kako bi oprala ruke, a tada je primijetila ženu koja je pažljivo promatrala spomenik. Osjećaj nelagode prožeo ju je. Njezin um je preplavila bezbrojna pitanja. Je li moguće da je Stju imao tajnu ljubavnicu? Samo razmišljanje o tome bilo je dovoljno da je slomi, kaže Heather.

Kad je pristupila ženi, osjetila je nelagodu i ostala nepomična. Kada joj je Heather prišla, žena nije znala kako reagirati te je samo buljila u tlo. Nakon nekog vremena, nepoznata osoba joj je otkrila da je Stju imao kćer iz prijašnje veze prije nego što su se upoznali. Bio je u vezi s ženom koja je imala problema s drogom, što je dovelo do njihovog rastanka. Tada nije ni znao da je ona trudna. Tri godine kasnije saznao je za dijete, a čak je prošao i DNK test kako bi to provjerio. Održavao je povremeni kontakt s majkom i kćeri, ali nikada nije otkrio Heather o tome kako je ne bi uznemirio. Ta vijest je Heather iznenadila i mučila, posebno što je tako dugo krio postojanje svoje kćeri s nekom drugom ženom.

Nakon toga, dvije su se našle na kavi gdje su razjasnile mnoge stvari. Heather je saznala da joj je ime Majra i zanimalo ju je sve o njoj. Unatoč tome, Heather nije mogla prestati razmišljati o činjenici da je Stju toliko dugo skrivao postojanje svoje vlastite kćerke, te je počela sumnjati u druge stvari koje bi on mogao skrivati od nje.

Preporučujemo