Miloš Biković i Ivana Malić s nestrpljenjem očekuju dolazak svog prvog deteta, a izabranica najpoznatijeg glumca sa ovih prostora nosi dečaka. Par je zajedno već nešto više od dve godine, a sada su spremni za naredni korak u njihovoj vezi.Ivana je nedavno podelila selfi u poodmakloj trudnoći, pokazujući svoj prelepi trudnički stomak. Pravnica poreklom iz Crne Gore stajala je ispred ogledala sa vidljivim trudničkim stomakom, istakavši u opisu fotografije “Rastemo”. Svi su primetili da Ivana, uprkos trudnoći, nije dobila nijedan kilogram viška, ostavljajući otvoreno pitanje kako je uspela da zadrži svoju savršenu liniju.Devojka Miloša Bikovića pokazala stomak do zuba: Svi se pitaju jedno

Ranije, Biković je potvrdio Ivaninu trudnoću na svom Instagram profilu, izrazivši sreću zbog nadolazeće roditeljske uloge. Ujedno je zamolio medije i novinare da poštuju njihovu odluku i privatnost. Izjavio je: “Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo želeli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti.”

Inače, Miloš Biković ranije je potvrdio Ivaninu trudnoću na svom Instagram profilu i podelio radostnu vest sa svojim obožavaocima. U toj objavi je istakao koliko im je važan ovaj trenutak u njihovim životima i zamolio medije da poštuju njihovu privatnost. Rekao je da će se više o ovoj temi oglasiti kada budu spremni.Jedno od zapaženih detalja je da Ivana nije dobila nijedan višak kilograma, i ostaje da se vidi kako je uspela održati takvu liniju.

Preporučujemo