Ne znam da li ste upuceni ali linija srca na vašoj dlanu može otkriti mnogo toga o vašoj osobnosti i vašim odnosima? Ova zanimljiva linija na dlanu daje uvid u ono što vam je važno u životu.

Dobro pogledajte svoj desni dlan. Linija srca obično se proteže ispod srednjeg prsta ili kažiprsta prema vanjskom rubu dlana, u smjeru malog prsta.

Ovisno o tome gdje se nalazi vaša linija srca, možete saznati više o sebi:

Varijanta A: Ukoliko se vaša linija srca nalazi izravno ispod srednjeg prsta, vi ste rođeni vođa. Ambiciozni ste, neovisni i inteligentni. Iako donosite odluke s lakoćom, ponekad vas drugi mogu smatrati hladnima u odnosima.

Varijanta B: Ako linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, vi ste miroljubivi i dobričina. Iako vas neki smatraju pretjerano oprezima, vi ste pouzdan savjetnik koji se uvijek oslanja na zdrav razum.

Varijanta C: Ako vaša linija srca kreće ispod kažiprsta, vi ste strateg i taktičar. Uživate u raspravama i planiranju, a drugi vas vide kao perfekcionista i optimista, dok vi sebe smatrate realistom.

Varijanta D: Ako linija srca na vašoj ruci počinje između palca i kažiprsta, vi ste strpljivi, brižni, nježni i blagi. Težite harmoniji i dobrim odnosima s drugima, što je temelj vašeg života.

 

 

Preporučujemo