Tamara Vučić, prekrasna supruga predsjednika Srbije i prva dama zemlje, neprestano privlači pažnju javnosti gdje god da se pojavi. Dugo vremena o njenom privatnom životu bilo je malo poznato, sve do nedavno kada su domaći mediji počeli otkrivati više informacija iz njezine prošlosti, ali i sadašnjosti. I sama Tamara odlučila je podijeliti neke aspekte svog osobnog života na svojim društvenim mrežama, otvarajući “Instagram” profil.

Ovaj potez privukao je pozornost medija, što je potaknulo istraživanje njezinih prethodnih objava na “Instagramu” i drugim društvenim mrežama. Otkrivene su fotografije iz vremena kada je Tamara još bila televizijska voditeljica te je već tada stjecala značajan broj sljedbenika. Posebno se ističe jedna fotografija na kojoj se vidi kako uživa u društvu kolegice i imenjakinje Tamare Dačević. One su zajedno snimljene za jedan magazin, a kasnije su se našle na naslovnici pod naslovom “Vjerujemo u ljubav”. Supruga predsjednika Srbije imala je vrlo uspješnu karijeru, obavljajući svoje dužnosti s dostojanstvom i profesionalnošću. Brzo je postala omiljena među gledateljima, zasluživši mnogo simpatija.

Unatoč povlačenju s televizije, vjerojatno se povremeno s nostalgijom prisjeća svog bivšeg posla. Nakon što je napustila medije, usmjerila se na diplomatsku karijeru te je više od deset godina radila u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije. Osim toga, aktivno sudjeluje u humanitarnom radu, često se pojavljujući na dobrotvornim akcijama. Njezino sudjelovanje u tim poduhvatima steklo je izuzetnu reputaciju, a njezini ljubazni gestovi su česti i dobro poznati.Osim toga, posvetila se humanitarnom radu i često se pojavljuje na dobrotvornim akcijama. Njeno učešće u ovim poduhvatima steklo je izuzetnu reputaciju, a njeni ljubazni gestovi su česti i dobro poznati.

Preporučujemo