Prošle noći, u elegantnom beogradskom hotelu, Bata Spasojević je s uspehom priredio glamuroznu reviju koja je privukla pažnju mnogobrojnih poznatih ličnosti, među kojima se istakla i ugledna spisateljica Jelena Bačić Alimpić.Ova cenjena autorka i bivša voditeljka zračila je elegancijom na reviji, prateći je u stopu njena blistava ćerka Dunja. Jelena je za tu priliku odabrala crnu, dugačku haljinu, preko koje je nosila široku, kratku narandžasto-roze jaknicu. Njena ćerka se odlučila za jednobojni autfit, oblačeći crnu kožnu jaknu, suknju, i u istoj boji košulju.

Ukoliko se podsetimo, ovog leta, mlada Dunja je uspešno završila fakultet, što je ponosno podelila na društvenim mrežama, dok su njeni roditelji prisustvovali ceremoniji dodele diploma. Jelena Bačić Alimpić, kao jedna od najpoznatijih domaćih književnica, zajedno s uglednim novosadskim sudijom Miroslavom, bila je ponosna na uspehe svoje naslednice.Vredna mlada dama je, podsećamo, 2019. godine emigrirala u Holandiju, u Ajndhoven, gde je nastavila svoje obrazovanje upisom na jedan od renomiranih univerziteta primenjenih nauka.

Podsećamo da je Jelenina ćerka Dunja ovog leta uspešno okončala svoje visokoškolsko obrazovanje, čime se spisateljica ponosno pohvalila na društvenim mrežama. Mladu diplomiranu Damu tokom ceremonije dodele diploma podržali su i njeni roditelji, ugledna domaća književnica Jelena Bačić Alimpić i cenjeni novosadski sudija Miroslav Alimpić.Njihova naslednica, koja je 2019. godine prešla u Holandiju, u Ajndhoven, kako bi nastavila svoje obrazovanje, upisala je jedan od najprestižnijih univerziteta primenjenih nauka. Ovim korakom mlada Dunja nastavlja s impresivnim akademskim postignućima i postaje ponos svojih roditelja.Dunja, kao naslednica ove ugledne porodice, svoje obrazovanje nastavila je u Holandiji, tačnije u Ajndhovenu, gde je upisala jedan od renomiranih univerziteta primenjenih nauka 2019. godine.Ćerka Jelene Bačić Alimpić zvezda večeri: Dunja se nikada ne pojavljuje u javnosti, a sada je očarala izgledom

Preporučujemo