S.J., hrabri mladi protagonist, došao je na svijet u sedmom mjesecu trudnoće svoje majke, odnosno u 30. sedmici. Unatoč preranom rođenju, pokazao je izuzetnu otpornost tijekom kritičnih prvih dana provedenih u inkubatoru, hrabro se boreći za svoj život. Nakon niza operacija, njegovo opće zdravstveno stanje počelo je pokazivati obećavajuće znakove poboljšanja. Prošlog veljače, u dirljivom trenutku, izgovorio je svoje prve riječi, među kojima je bila i dragocjena riječ “mama”, izazivajući suze radosnice njegove majke Milice.

 

Dobročiniteljski čin Svetlane Cece Ražnatović, koja je nesebično donirala značajnu svotu od 19.000 eura za njegovo liječenje matičnim stanicama, postao je predmet široke rasprave nakon što je objavljen na televizijskom programu. Dok dani prolaze, S.J. se sada priprema za ključno putovanje u Istanbul, gdje će se podvrgnuti transformacijskom režimu liječenja. Međutim, Cecina empatija ne završava tu. Čim je saznala za potencijalni tretman matičnim stanicama koji bi mogao poboljšati Srđanovo stanje, Ceca je hitro djelovala u nastojanju da pronađe potrebna sredstva koja će mu pomoći u ovom izazovnom putovanju.Njezina odlučnost da osigura potrebna sredstva bila je nepokolebljiva, naglašavajući njezinu nesebičnost i duboko suosjećanje za Srđanovu dobrobit. Kada je majka iznijela otkriće o visokim troškovima putovanja u Tursku, koji iznose zapanjujućih 19.000 eura, Ceca je istaknula kako je detaljno istražila različite alternative prije nego što se odlučila za terapiju matičnim stanicama.

No, na veliko iznenađenje njezinih roditelja i svih prisutnih gledatelja, Ceca je iznijela iznenađujuću gestu i osigurala cijeli iznos od 19.000 eura. Ovaj neočekivani čin velikodušnosti mnoge je ostavio u čudu, budući da su ranije zaboravljali na njezinu sposobnost da pruži tako značajnu financijsku podršku. Ceca, slavna folk pjevačica, pronašla je trenutak da utješi svoju majku, koja je bila preplavljena emocijama i suzama.

 

Preporučujemo