Pravljenje torte sa kremom od banane bez pečenja je jednostavan proces koji zahteva minimalan trud. Prvi korak je nabavka potrebnih sastojaka, koji uključuju zrele banane, kremu, ekstrakt vanile, šećer u prahu i mrvice graham krekera. Zatim se banane izgnječe i pomiješaju sa kremom, ekstraktom vanilije i šećerom u prahu kako bi se stvorio fil od banane. Mrvice graham krekera se zatim slažu u posudu, a na vrh se sipa fil od banane. Jelo se hladi nekoliko sati da se torta stegne pre serviranja. Po ovom receptu svako može uživati ​​u ukusnoj torti sa kremom od banane, a da ne mora da uključuje rernu.
Sastojci:
Slatka pavlaka od 400 ml.
Potrebna količina pavlake je tačno 300 grama.
Sto grama granuliranog šećera koji je pretvoren u fini prah.
Ima 400 grama fino samljenog keksa.
Postoji tačno osam banana koje imaju kremastu teksturu.
Dekoracija je čin uljepšavanja ili dodavanja ukrasa predmetu ili prostoru. Uključuje upotrebu različitih materijala i tehnika kako bi se poboljšala estetska privlačnost ili funkcionalnost predmeta koji se ukrašava.
Preporučena količina čokolade za kuvanje je 100 grama.
Potrebna količina slatke pavlake je tačno 50 mililitara.

Priprema:
Započnite mućenjem slatke pavlake dok ne dobije glatku i pahuljastu konzistenciju. U posebnoj posudi pomiješajte kiselu pavlaku sa šećerom u prahu i dobro promiješajte. Smjesu pavlake sipajte u slatku pavlaku i mutite dok se potpuno ne sjedini. Zatim u smjesu dodajte mljevene kekse i nastavite miksati dok se ravnomjerno ne rasporede. Kremu od banana nasjeckajte i umiješajte u smjesu, pa ponovo miksajte dok se sve ne sjedini. Uzmite okrugli kalup prečnika 20 centimetara i obložite ga aluminijumskom folijom. Sipajte smjesu u kalup i ravnomjerno rasporedite. Na kraju kalup stavite u frižider da se kolač ohladi.
Počnite tako što ćete u posudi pomiješati slatku pavlaku i čokoladu, miješajući na nižoj temperaturi dok se čokolada ne otopi. Ostavite da se glazura malo ohladi. Izvadite tortu iz kalupa i prelijte je glazurom. Kao završni dodir, po želji pospite ukrasnim čokoladnim mrvicama. Na kraju ohladite tortu u frižideru da postigne hladniju temperaturu.

Preporučujemo