Glumica Jelena Stupljanin je provela čak 11 godina svog života iskušavajući se na glumačkim daskama u američkim teatrima. Unatoč tome, brzo je shvatila kako joj srce i korijeni vuku prema njenom rodnom kraju. U nevjerojatnoj, ali presretnoj slučajnosti, pronašla je svoju srodnu dušu upravo tu.Kada se vratila u Srbiju 2018. godine, sudbina ju je spojila s kolegom, Bojanom Dimitrijevićem, s kojim je ranije imala samo površno poznanstvo. No, između njih su brzo planule iskre ljubavi te su samo godinu dana kasnije odlučili zakoračiti u brak.

Bojan je za medije ispričao: “Znamo se već dosta dugo. Kao stariji kolega, pratio sam Jeleninu karijeru još dok je studirala. Iako smo se sretali na premijerama, nismo radili zajedno sve do 2018. godine.” Jelena je podijelila svoju stranu priče o njihovom upoznavanju: “Radili smo zajedno na predstavi ‘Zašto je poludeo gospodin R’ i na jednom šarmantnom studentskom filmu gdje smo igrali par. Kada smo se prvi put poljubili na ekranu, nisam ni sanjala da ćemo uskoro otpočeti vezu i dijeliti zajednički život. Dok smo radili u JDP-u, Bojan mi je svakodnevno ostavljao čokoladicu u garderobi. S obzirom na našu obostranu vegetarijansku prehranu, to su bile zdrave čokoladice. Jednom čak i podijelio obrok sa mnom, što ranije, kako je priznao, nije činio. Osjećala sam se kao tinejdžerka.”

Njihova sudbina se preokrenula kada su se slučajno sreli u jednom lokalu, a Bojan je priznao da od tog trenutka više nije mogao zamisliti život bez Jelene. Nakon toga, uslijedilo je njihovo prvo zajedničko ljetovanje i brzo su odlučili podijeliti život zajedno. Bojan je izjavio: “Nenamjerno sam se našao u istom lokalu gdje su već bile Jelena i njena prijateljica. Sjeo sam za njihov stol i to veče sam je prvi put fizički dodirnuo. Tada sam odlučio da želim ostati s njom zauvijek. Sve se odvijalo izuzetno brzo.Svadba je upriličena 15. lipnja 2019. godine. Bila je to intimna proslava sa najbližim članovima obitelji, prijateljima i rodbinom, gdje su se zavjetovali na večnu ljubav. Njihova romantična priča traje već 4 godine, a izgradili su čvrst odnos pun razumijevanja i međusobne podrške.

Preporučujemo