Dea Đurđević, uprkos svojoj mladosti, prošla je kroz mnoge teškoće u životu.Prije četiri i po godine, doživjela je tešku saobraćajnu nesreću kada je na nju naletio autobus i prouzrokovao ozbiljne povrede na njenoj lijevoj ruci.Međutim, njena najveća rana ostala je otac, s kojim voditeljka već dvanaest godina nema nikakav kontakt. U teškim danima provedenim u bolnici, ali i tokom oporavka, podršku su joj pružili majka Nensi, partner Mladen i baka. No, od oca ni tada nije bilo ni traga ni glasa.

Voditeljka jutarnjeg programa nedavno je progovorila o porodičnim odnosima, otkrivši da već godinama nema nikakav kontakt s ocem, ali da je to njegova želja. “Nikada nisam pričala o tati. On je bio prisutan do neke moje dvadesete godine, a onda je samovoljno odlučio da ode. Otišao je iz mog života, iz našeg. Kada se razveo od mame, razveo se i od mene”, rekla je Dea Đurđević sa grčem u grlu. Danas joj je mnogo lakše jer je odlučila prekinuti sve veze s njim. “Sada mi je ravna linija, ali tada sam jako patila.

Tata mi se već 12 godina uopšte ne javlja”, priznala je voditeljka, dodajući drhtavim glasom da ne bi previše dirala u bolnu ranu. “Moram se ispraviti, javio mi se samo za vrijeme nesreće i nakon toga više nije. Ne bih da pričam o tome, da otvaram stare rane. Takvo odrastanje me je odredilo da budem jača. Više sam odrastala s dječacima nego s djevojčicama. Prava sam muškarčina, sve sređujem za pet minuta, svaki problem. To sam nekako naučila, išla sam na utakmice i od navijača sam naučila šta je lojalnost i ljubav”, nedavno je izjavila.

Preporučujemo