Svetlana Ceca Ražnatović je rođena u Žitorađi, blizu Prokuplja, gdje je zajedno sa svojom sestrom Lidijom odrasla pod budnim okom svojih roditelja, oca Slobodana i majke Mire. Tim emisije Paparaco Lova posjetio je njezinu rodnu kuću te je obavio razgovore s njezinim susjedima i osobama koje su dijelile djetinjstvo s njom. Mještani su podijelili svoja iskustva, ističući da unatoč njezinoj iznimnoj slavi, nisu je često viđali, dok su s njezinom sestrom Lidijom imali više prilika za interakciju. Mještani su kasnije saznali da je, unatoč izvanrednim ocjenama, Ceca završila srednju školu iako je istovremeno bila izvanredno talentirana pjevačica i odlična studentica. Susjedi Lidije su se sjećali Cecinog školskog uspjeha i njezine strasti prema pjevanju. Nakon toga, ekipa je posjetila i Cecinu vilu, a sama struktura kuće impresionirala je promatrače svojom impozantnošću.

Središte sela domaćin je prekrasnoj vili koja je okružena visokim kamenim zidovima i opremljena metalnim vratima kako bi zaštitila privatnost Cecinih roditelja od znatiželjnih očiju. U skorije vrijeme, Ceca se suočava s brojnim obavezama, što je potvrđeno vijestima o njezinom raskošnom vjenčanju u Rimu koje je stajalo gotovo milijun eura. Jedan od događaja povezanih s vjenčanjem održan je u Pančevu, gdje su uživo nastupili ne samo pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, već i poznati folk pjevači poput Ace Lukasa, Beki Bekica, Beki Bekića, Snežane Đurišić i Šerifa Konjevića. Prema medijskim izvješćima, troškovi svadbe iznosili su oko milijun eura. Na samoj proslavi poslužena je torta koja je težila čak 170 kilograma, a mladenci su dobili i “majčinu tortu”. Slavlje, na kojem je bilo oko 1500 uzvanika, navodno je koštalo gotovo milijun eura.

Prema informacijama od izvora, svadba je bila iznimno skupa, a mladoženja je sin poznatog “kralja buvljaka”. Mladoženja je rodom iz Pančeva, dok je nevjesta stigla iz Kitinde. Svadba je bila prepuna tradicionalnih običaja, glazba je bila odabrana prema željama mladenaca i njihovih obitelji. Mnogi se pitaju tko je organizirao ovako raskošno slavlje. Kao što je ranije spomenuto, sve je organizirao gospodin po imenu Steva, čiji sin Dora se vjenčao s djevojkom po imenu Nina. Ova obitelj je poznata u Pančevu, a nevjesta je rodom iz Kikinde. Također, izvori otkrivaju da je Steva osim trgovine tekstilom proširio svoje poslovanje na izgradnju zgrada i hotela. Steva je, kao osoba iz Pančeva, a Nina iz Kitinde, organizirao skupocjeno vjenčanje koje je poštovalo sve obiteljske običaje te pružilo glazbenu zabavu prema željama mladenaca i njihovih obitelji.

Preporučujemo