Dr. Dragan Stojković Piksi, poznat kao nogometna legenda s izuzetno uspješnom igračkom karijerom, također je slavan po uspješnom i sretnom braku sa suprugom Snežanom. Njihova obitelj obuhvaća troje djece – Anju, Andreu i Marka, koji su postali vrhunac njihove ljubavi. Unatoč učestalim putovanjima i selidbama zbog sportske karijere, Piksi izražava duboko ponos nad postignućima svoje djece, istovremeno pripisujući zasluge svojoj supruzi za očuvanje harmonije u njihovom braku i obitelji.

Dok se Anja, njihova kći, često pojavljuje u medijima, informacije o Andrei su rijetke. S druge strane, Marko dijeli samo djelić svog osobnog života na društvenim mrežama. Marko je uložio značajne napore u svoje obrazovanje, a nedavno je diplomirao menadžment na uglednom londonskom koledžu. Njegova strast prema putovanjima vidljiva je na njegovom Instagram profilu, gdje dijeli slike s egzotičnih destinacija. Također, njegova ljubav prema luksuznim automobilima i dobrom vinu ne ostaje neprimijećena, a nedavno je podijelio i sliku svog ljubimca, malenog bijelog tigra, koji mu pruža podršku u svim aspektima života.

 

Obje kćeri Piksija, Anja i Andrea, zadovoljne su svojim bračnim životom i majčinskim ulogama. Mlađa Anja živi u Londonu sa suprugom Hugom Valenteom i njihovom djecom, dok je starija Andrea manje izložena medijima. Piksi je oduševljen Anjinim izborom supruga te podržava njihovu sretnu vezu. Otkriva da se Hugo odmah svidio njemu i da cijeni njegove sportske i osobne kvalitete te predanost Anji. Piksi uvijek podržavao Anjine odluke, smatrajući ih njezinim osobnim izborom.Hugo je osvojio Piksijevu naklonost svojom atletskom pozadinom, obrazovanjem i predanošću sportskom načinu života. Piksi cijeni njegove izvrsne manire, obrazovanje i strast prema Anji.

 

Preporučujemo