Posle decenije nepokolebljivog strpljenja, Aleksandra Čolić, supruga Zdravka Čolića, konačno je svedočila dugo očekivanom trenutku kada ju je muzičar zaprosio. Bez oklijevanja, duboko zaljubljeni par zapečatio je svoju ljubav razmjenom zavjeta prvog maja. Una i Lara, ćerke Zdravka i Aleksandre, rođene su iz izuzetne veze i duboke naklonosti.

 

 

 

Od svog prvog dana, ove djevojčice su nedvosmisleno okupirale srž univerzuma svojih roditelja. Supruga Zdravka Čolića, nakon što je rodila ćerku, samouvereno je odlučila da ostavi po strani karijeru i potpuno se posveti podizanju njihovog deteta, iako je prethodno učila geografiju dok je izlazila sa muzičarem.

 

 

Zaista je izvanredno da je svih ovih godina nepokolebljivo ostala pri svom izboru da se suzdrži od pojavljivanja uz svog supruga u javnosti. Kao rezultat toga, značajan dio javnosti ostaje nesvjestan njenog pravog izgleda. Supruga Zdravka Čolića zadivljujuće se pojavila u jednom od njegovih spotova, tačnije u ekranizaciji pjesme “Čuvam te za kraj”. Iako je njen lik samo nakratko krasio ekrane, njena izuzetna ljepota i šarm mnogima su nažalost nedostajali.

 

 

Ovog muzičara je zaista osvojila njihova skromnost, nevoljkost da traže pažnju i nepokolebljiva posvećenost porodici. Muzičar je svojevremeno na takav način govorio o majci njihovo dvoje voljene djece. Aleksandra me je fascinirala svojom jednostavnošću i nevinošću. Svaki muškarac voli da bude zbrinut. Mislim da je ovo bilo presudno. Upoznali smo se davno u Makarskoj. Studirao sam u Beogradu, tako da smo se viđali i vremenom smo započeli vezu. Venčali smo se potpuno spontano 1. maja. Svi su mislili da je to skrivena kamera jer smo bili na spoju. Bili smo u vezi dugo vremena, tako da je to bila hit ili miss veza, rekao je tada.

Preporučujemo