Poznati šoumen i bivši učesnik rijalitija “Zadruga,” Zoki Šumadinac, preminuo je u 49. godini. Prema izvoru bliskom Zokiju, uzrok smrti je srčani udar. Posljednji put se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gdje je sa svojim pratiocima podijelio fotografiju koja je, pretpostavlja se, nedavno snimljena.Zoki Šumadinac na Instagramu
Naime, Zoki je jučer u popodnevnim satima objavio sliku iz mora sa natpisom:

Fotografija sa plaže.
Podsjećanje na Zokija
Zoki Šumadinac je preminuo noćas u snu, što je za mnoge bio šok. Bio je poznat po svojoj vedroj naravi i talentu za zabavljanje publike. Njegovo učešće u rijalitiju “Zadruga” donijelo mu je veliku popularnost i brojne obožavaoce.

Reakcije i Osećanja
Mnogi su se oprostili od Zokija putem društvenih mreža, izražavajući tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska. Bio je omiljen među kolegama i publikom, a njegova smrt ostavila je dubok trag u srcima mnogih koji su ga poznavali.Zoki Šumadinac će biti upamćen po svojoj energiji, humoru i jedinstvenom pristupu zabavi. Neka počiva u miru.Zoki Šumadinac, poznati šoumen i bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, preminuo je u 49. godini. Dugo je imao problema sa srcem, a sada je preminuo od srčanih komplikacija. Pre toga je imao i infarkt.

Zdravstveni Problemi
Zoki je imao ozbiljne zdravstvene probleme koji su uključivali tri kliničke smrti, što je značajno uticalo na njegovo zdravlje. On je svojevremeno pričao da su te kliničke smrti promenile mnogo toga u njegovom organizmu i da je dobio posebne moći. Sebe je opisivao kao pozitivnog i dobronamernog.

Učešće u “Zadruzi”
Tokom svog učešća u rijalitiju “Zadruga”, nekoliko puta je izveden iz šou programa zbog lošeg zdravstvenog stanja. Često mu je pozlilo pred kamerama, što je dodatno zabrinulo njegove obožavaoce i kolege.

Priča o Kliničkim Smrtima
Zoki je otvoreno pričao o svojim iskustvima sa kliničkim smrtima:

Prvi put: “Imao sam problem sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan,” rekao je Zoki.
Drugi put: Bilo je kratko, oko 10 minuta, i povratila ga je neka vrsta duše.
Treći put: Video je svog oca i nije hteo da napusti taj svet. Ispričao je i kako je video svoju sestru koja je umrla kao bebica, ali u toj viziji je bila lepa devojčica od sedam godina obučena u belo.


Zaključak
Zoki Šumadinac će ostati upamćen kao vedar i duhovit čovek koji je svojim prisustvom uvek donosio radost. Njegovi problemi sa srcem bili su poznati, a njegov prerani odlazak duboko je potresao mnoge. Neka počiva u miru.

 

 

Preporučujemo