Na ispraćaju od srca, Mensur Ajdarpašić se oprostio i od učesnika Zadruge i od željnih gledalaca, rekavši: „Ovo je kraj mog prisustva ovdje“. Kako rijaliti “Zadruga” nastavlja da se razvija, Mensur se suočava s dubokim osjećajem krize, priznajući svoju sve veću nevoljnost da ostane dio emisije i svoju borbu da se nosi sa ogromnim pritiskom koji to uključuje. Moje vrijeme u rijalitiju brzo se bliži kraju, a uskoro ću se oprostiti od cijelog ovog žanra.

 

 

Ovo je lični zavet koji sam sebi dao i ostajem odlučan u svojoj odluci. Bilo bi licemjerno od mene da se ovdje upuštam u sporove i previranja sa pojedincima, pa sam odlučio da graciozno napustim scenu. S tim oproštajnim riječima, Mensur je otišao na set, ostavivši za sobom oproštajni trag.

 

U carstvu slave i ozloglašenosti, Mensur Ajdarpašić se proslavio pojavljivanjem u veoma popularnom rijalitiju “Zadruga”, našao se u brojnim intrigantim situacijama . Unutar ovog rijaliti programa, Mensur je bio upleten u zamršenu mrežu veza, u početku pronalazeći utjehu i druženje sa zanosnom i poznatom Minom Vrbaški.

 

 

Međutim, kako su se plime sudbine pomerale, Mensurovo srce je gravitiralo ka drugom, očaravajući Milicu Veselinović, čija je privlačnost i magnetična ličnost zaokupila njegovu pažnju i zapalila plamen u njegovoj duši. Dakle, Mensurovo putovanje u “Zadrugu” ne samo da ga je gurnulo u centar pažnje, već je i razotkrilo zadivljujući narativ o ljubavi, želji i zamršenosti ljudskih veza. Mensurov odnos sa prethodno navedenim osobama obilježile su stalne turbulencije, a brojni pojedinci su ga doživljavali kao nekoga ko je lako izgubio živce.

Preporučujemo