Aleksandra Prijović, poznata pjevačica koja je nedavno održala seriju koncerata u beogradskoj Areni, dijeli svoju priču o skromnom porijeklu i putu prema uspjehu. Unatoč velikoj popularnosti, Aleksandra nije zaboravila svoje korijene.

Iako je nedavno najavila koncert u četvrtoj zagrebačkoj Areni, Aleksandra je posebno privukla pažnju javnosti zbog slika iz svojih ranijih dana. Korisnici društvenih mreža komentiraju njen izgled prije estetskih intervencija, a posebno je slika na kojoj je nasmijana i bez šminke privukla pozornost. Komentatori su primijetili detalje kao što su naramenice ružičastog grudnjaka i činjenica da je klima uređaj bio spojen na utičnicu za svjetlo.

No, malo je poznato da je Aleksandra rođena u Somboru, a nakon razvoda roditelja preselila se s majkom u Beli Manastir u Hrvatskoj. Unatoč skromnom djetinjstvu, Aleksandra je uvijek bila transparentna o svojim iskustvima. Njena majka Borka je uvijek brinula da Aleksandra ima sve što joj je potrebno za srećno djetinjstvo.Njena obitelj, uključujući djeda i baku, igrali su ključnu ulogu u njenom odgoju. Baka ju je upoznala s glazbom i često je s njom vježbala pjevanje. Unatoč skromnom domu, Aleksandra je bila obasipana ljubavlju i podrškom svoje obitelji, posebno kad je počela nastupati na raznim manifestacijama u Belom Manastiru i drugim gradovima.

Karijera Aleksandre Prijović počela je već s 14 godina, a prvi honorar od 1000 eura podijelila je s obitelji. Bez obzira na svoj uspjeh, uvijek je pridavala važnost osiguravanju da njezini najbliži imaju sve što im je potrebno. Odrastala je s ciljem da podrži svoju obitelj i uložila je naporan rad kako bi postigla uspjeh u glazbenoj industriji. Aleksandrina priča pokazuje kako je upornost i podrška obitelji mogu dovesti do ostvarenja snova.

 

Preporučujemo