Dragana Katić, voditeljka koja odrasta na Karaburmi i dalje naziva taj deo Beograda svojim domom. Njen prostrani dupleks, gde deli životni prostor sa jednim od svojih blizanaca, Bojanom, odiše toplinom, mirom i harmonijom. Iako je njen sin Boban izabrao Berlin za svoje mesto života i studiranje, Dragana je uspela da stvori oazu koja odražava njen nenametljiv stil i diskretan šarm.

U uređenju enterijera, Dragana je naglasila moderan stil sa naglaskom na jednostavnosti i minimalizmu. Dnevni boravak dominira nežnim bojama koje pružaju toplotu prostoru. Detalji od stakla, bele police sa knjigama i porodične fotografije stvaraju atmosferu koja odražava ličnost voditeljke.Bela boja preovlađuje u prostoru, simbolizujući čistoću i proširujući prostor. Zidovi su beli, povremeno ukrašeni slikama, dok svetli parket i šareni tepisi dodaju dodatnu notu prostoru.

Kuhinja, kao omiljeni kutak Dragane Katić, je funkcionalna i praktična, stvarajući prijatan ambijent za kuvanje. Ovde, kuvanje postaje prava pesma.Zelenilo igra posebnu ulogu u njenom domu, sa cvećem prisutnim na svakom koraku, zajedno sa činijama punim svežeg voća. Terasa na sunčanoj strani ulice pruža joj priliku da oseti dodir prirode kad god poželi.Draganina kuhinja predstavlja jedan od omiljenih kutaka u domu, s fokusom na funkcionalnost i praktičnost. Ovde, u prijatnom ambijentu, nastaju najslađa jela, a kuvanje postaje pesma.

Poseban život prostoru unosi zelenilo – cveće dominira prostorom, dok činije sa svežim voćem doprinose osećaju svežine. Kada poželi dodir prirode, Dragana koristi svoju terasu na sunčanoj strani ulice. Sve ovo čini njen dom izuzetno prijatnim mestom koje odražava njen lični stil i osećaj za harmoniju.Ovaj deo Beograda očigledno odgovara Dragani, pružajući joj oazu koja nije toliko haotična kao centar grada.

Preporučujemo