Jelena Karleuša je nedavno šokirala sve kada je njen agent objavio vijest da joj je nalog na Instagramu blokiran i suspendovan. S obzirom na to da ima preko 2 milijuna pratitelja na toj platformi, nije bilo iznenađenje da je njen profil postao meta botova.

Međutim, osim svoje izuzetne karijere u pop glazbi, Jelena Karleuša je također poznata po svojoj posvećenosti majčinstvu. Iza scene, ona se pretvara u tipičnu majčinsku figuru, nježno se brinući o svojim kćerima Atini i Niki, usmjeravajući ih, podržavajući ih i pomažući im u obrazovanju. Njena predanost njihovom odgoju i obrazovanju neizmjerno je važna za nju.

Planovi za budućnost Atine i Nike uključuju studij u inozemstvu, posebno u Londonu ili Americi. Jelena i njen suprug Duško Tošić smatraju da je kvalitetno obrazovanje ključno za njihovu djecu, stoga planiraju osigurati najbolje akademsko iskustvo za njih.

Iako je Jelena Karleuša poznata po svojoj uspješnoj karijeri u glazbenoj industriji, ono što joj je najvažnije jest osigurati da njene kćeri postignu svoje ciljeve i ostvare svoj potencijal. Iako će se možda suočiti s izazovima zbog razdvajanja, njihov krajnji cilj ostaje isti – sreća i uspjeh Atine i Nike.

 

Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Srbija, poznata je kao srpska pop pjevačica, tekstopisac i modna ikona. Od rane mladosti pokazivala je izniman glazbeni talent, a njeni albumi i singlovi postali su hitovi na balkanskoj glazbenoj sceni, osiguravajući joj status jedne od najistaknutijih pop ikona na Balkanu.

Preporučujemo