Kristina Mitrović, kći Željka Mitrovića, vlasnika “Pink televizije,” navodno se zaručila za Iliju Riskina, dugogodišnjeg partnera i milijardera. Ova vijest privukla je pažnju medija. Kada je Željko Mitrović čuo za vijest, bio je iznimno sretan, posebno jer su Kristina i Ilija prošli kroz niz izazova u vezi prije nego što su se pomirili.Očekuje se da će obitelj Mitrović sudjelovati u pripremama za ovu posebnu prigodu, a vijest o Kristininoj zarukama oduševila je Željka i njegovu suprugu Milicu. Planiraju sudjelovati u organizaciji vjenčanja i veseliti se danu kada će se Kristina i Ilija vjenčati.

 

Obitelj Mitrović često slavi zajedno, a za ovu posebnu priliku, planiraju veliku svadbu na kojoj će sudjelovati i Kristinina braća i sestre, uključujući Andreu i Sandru.Ostatak obitelji i prijatelji s nestrpljenjem očekuju objavu datuma i mjesta vjenčanja. U međuvremenu se pripremaju oko organizacijskih detalja, uključujući popis gostiju i odabir odjeće. Unatoč uzbuđenju, obitelj Mitrović ostaje posvećena svojim svakodnevnim obavezama. Željko i Milica nastavljaju raditi na unapređenju svojih televizijskih programa, dok su Andreina i Sandrina energija i vrijeme usmjereni prema obitelji i bliskim prijateljima.

U jednom od nedavnih intervjua, najstarije Željkovo dijete, Kristina, koja se bavi redateljskim poslom, izrazila je svoju predanost postizanju izvrsnosti u svom poslu. Njeno sudjelovanje na vjenčanju dragog prijatelja potvrđuje njezinu povezanost s obitelji i prijateljima te njezinu strast prema odabranom zanimanju. Njeno prisustvo na vjenčanju potvrđuje njezinu predanost svojim prijateljima i obitelji, kao i njezinu želju za postizanjem izvrsnosti u svojoj profesiji.Njezin Instagram profil otkriva detalje s događaja, uključujući i njezinu odjeću, što je izazvalo komentare i pohvale.

Preporučujemo