Zbog svoje urođene ljepote i šarma, ova djevojka je dobila nevjerovatnu pažnju i popularnost
Anastasia Knyazeva se smatra jednom od najlepših devojaka na svetu. Djevojčica je započela svoju karijeru kao supermodel sa manje od 3 godine. Sa 5 godina doživela je vrhunac slave i osvojila titulu najlepše devojčice na svetu.
Ova djevojka velikih, prodornih plavih očiju nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njen šarm čini je lijepom.
Neodoljivo liči na lutku, pa nije ni čudo što je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu 2017. godine.
Fotografi su voljeli raditi s njom zbog njene prirodnosti i spontanosti, a mnogi su predviđali blistavu karijeru i poredili je sa Irinom Shayk.
Nakon brojnih poziva i ugovora, djevojka je potpisala ugovore sa više brendova kao što su “Chobi Kids”, “Kenguru” i “Kia Motors”, a bila je i TV voditeljica i učestvovala u snimanju filmova.

Ova djevojka očigledno nije svjesna svoje moći i slave, i ne zanima je popularnost. Ponaša se prirodno i prizemno, baš kao i druga djeca s kojima je odrasla.
Prema rečima njenih roditelja, mnogi njeni drugari u školi bili su zadovoljni njenim izgledom i stalno su želeli da se slikaju sa njom, ali joj to nije smetalo jer je bila skromna. Anastasija se trudila da uživa u detinjstvu i da radi sve što deca rade.
Pored urođene lepote i šarma, Anastasija poseduje i neverovatan talenat za pevanje. Isticao se i u školi i plesao u slobodno vrijeme.
Njen Instagram profil ima preko milion pratilaca. Mnogi se pitaju da li će djevojka izgraditi karijeru poput Irine Shayk, kako su joj predviđali stručnjaci iz manekenske industrije.

Fotografije u galeriji pokazuju nevjerovatnu sličnost između Anastasije i Irine.

Preporučujemo