U zagrebačkoj Areni Aleksandra Prijović u ponedjeljak je izvela četvrti od niza od pet koncerta.
Nakon što je početni uticaj splasnuo, pjevačica je na svom Instagramu otkrila predstojeći završni nastup.
Pevačičina objava izazvala je razne reakcije njenih fanova. Naime, brojni poštovaoci njene muzike izrazili su nezadovoljstvo, tvrdeći da se nije trudila podjednako tokom svih nastupa. Prema njihovoj ocjeni, četvrti koncert se izdvojio kao najizuzetniji, dok je prvi podbacio u poređenju.
Jedan komentar je izrazio osjećaj nepravde prema onima koji su kupili karte za prvi koncert. I dok izbor gostiju i lični motivi za kupovinu ulaznice nisu bili u fokusu, konstatovano je da je prvi koncert imao najkraće trajanje i da su mu uglavnom prisustvovali najodaniji i najstrastveniji fanovi koji su karte kupili šest meseci unapred.
Do ponoći je koncert potrajao, a mi koji smo prisustvovali prvom nastupu već smo se vratili svojim kućama ili smo bili na putu. Vrijedi napomenuti da je svako od nas platio jednak iznos za upis.Drugi komentar glasi: “Aleksandra, moje divljenje prema tebi je nepokolebljivo. Ne može se poreći da je rasprodaja pet arena ogroman uspjeh i prava čast. Međutim, nešto nije išlo baš po planu.”

Siguran sam da je vaše iskustvo na početnom koncertu bilo mnogo ugodnije od našeg! Čestitam na ogromnom postignuću. Međutim, čini se da niste ispunili obećanje da ćete se prema svim fanovima odnositi jednako i stvarati dosljednu atmosferu na svakom koncertu. Ovo uključuje trajanje izvedbe i razne druge aspekte. Iako priznajem prisustvo cijenjenih gostiju, čini se da prisustvovanje vašim ranim koncertima možda nije vrijedno truda, kao što ukazuje komentar postavljen ispod vaše objave.
Skrećemo vam pažnju da tokom četvrtog koncerta nisu nastupili samo Prije nego su na binu izašli Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Saša Matić.

Preporučujemo