Tekst predstavlja savjete za njegu stopala, naglašavajući važnost redovne brige kako bi stopala bila mekana i glatka.

Navedeno je da čak ni pedikir nije uvijek dovoljan da se riješe staračke, zadebljale kože na stopalima, te se preporučuje ponavljanje postupka dok stopala ne postanu mekana i glatka. Ističe se da suha i ispucala koža može brzo povratiti, već nakon deset dana od tretmana.

Zatim se navodi recept za domaću kupku za piling stopala, koja pomaže u njihovoj njezi i ljepoti, koristeći nekoliko jednostavnih sastojaka poput limuna, octa i gorka soli. Postupak uključuje dodavanje soka od limuna i octa u toplu vodu, te lagano trljanje limunove kore za čišćenje stopala prije dodavanja soli u kupku. Nakon namakanja stopala u toploj vodi, preporučuje se upotreba kamena za pete i turpije kako bi se uklonila mrtva koža, a zatim hidriranje stopala kupkom od meda.

Recept za hidratantnu kupku od meda uključuje miješanje meda, kokosovog mlijeka i cimeta u prahu, te dodavanje smjese u posudu s vodom za namakanje stopala.

BONUS :

Autorica je navela da je na svekrvino pitanje zašto se ne razvode kako bi njen sin mogao naći “zdravu” ženu koja bi mu rodila dijete, njen muž odgovorio da želi dijete s njom jer je ona za njega porodica, netko s kim želi ostati i ostarjeti. Ova izjava je izazvala sreću i ganutost kod autorice.

U drugom dijelu teksta, objavljena je vijest da Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana očekuju treće dijete. Veljko je podijelio tu radosnu vijest na Instagramu, ističući da stiže još jedan dječak. Također, spomenuto je da par već ima dva sina, Željka i Krstana, te da uživaju u Titelu gdje su izgradili porodični dom.

Veljko je ranije izrazio želju da njegovi sinovi krenu njegovim stopama i postanu sportisti, ističući važnost udaljenosti od javnog svijeta i kamere za njihov kvalitetan život. Također je priznao umor od urbanih životnih stilova te je naglasio važnost porodičnog života i odgovornosti prema svojoj obitelji.

Preporučujemo