Pun Mjesec u Ribama koji dolazi 10. septembra obećava da će donijeti napredak i prosperitet određenim horoskopskim znakovima. Iako se suočavaju s retrogradnim Merkurom, ovi znakovi imaju priliku za profesionalni uspon i unapređenje svojih financijskih situacija.

Astrolozi predviđaju da će pun Mesec u Ribama biti posebno koristan za šest znakova zodijaka:

Lav (23. jul – 22. avgust)
Lavovi će doživjeti veliku sreću, a možda čak i neočekivano unapređenje. Ovaj period omogućava im da završe nedovršene poslove i izmire dugove. Transakcije vezane za nekretnine mogu biti posebno uspješne, dok će dan biti obilježen srećom i brojnim prilikama.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Za Vage će pun Mjesec donijeti iznenađenja, posebno u pogledu ostvarivanja njihovih želja, naročito u području kupovine. Njihovo samopouzdanje bit će istaknuto, što će rezultirati značajnim promjenama u njihovim životima. Sve promjene koje se dese ovog dana donijet će im uspjeh.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)
Strijelci će imati priliku potpisati unosne poslove koji će unaprijediti njihovu financijsku situaciju. Ipak, trebaju izbjegavati donošenje važnih odluka dok se ne završi retrogradni Merkur.

Ribe (19. februar – 20. mart)
Za Ribe se očekuje prijatan priliv novca, možda čak i bonuse na poslu ili stipendije. Bit će u mogućnosti završiti mnoge nedovršene poslove, a svaki eksperiment koji se odvaže izvesti donijet će im sreću i uspjeh.

Blizanci (22. maj – 21. juni)
Blizanci će moći dovršiti dugoročne projekte te riješiti probleme u karijeri. Također, bit će povoljan dan za trgovanje i potpisivanje unosnih ugovora.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Škorpioni mogu očekivati značajne financijske dobitke, posebno ako se upuste u pokretanje vlastitog posla ili realizaciju svojih ideja. Oni koji pokažu svoje sposobnosti bit će posebno favorizirani.

Svaki od ovih znakova ima priliku iskoristiti energiju Punog Mjeseca u Ribama na svoj način i ostvariti značajne uspjehe u različitim aspektima svog života.

Preporučujemo