Broj 1

Osobe koje su povezane s brojem 1 obično su nemirnog duha. Iako se lako prilagođavaju većini situacija, mogu biti skloni pesimizmu. Rijetko se trude promijeniti nešto u svom životu, djelujući kao iznimno ljubazne i otvorene osobe, no zapravo su iznutra tvrdoglave. Često su skloni promjenama raspoloženja i depresiji. Nisu tipično romantični, ali im je ljubav izuzetno važna. Preferiraju mirne poslove umjesto dinamičnih aktivnosti te im je potrebno pažljivo planiranje i razmišljanje.

Broj 2

Osoba koja se vezuje uz broj 2 je druželjubiva i neagresivna. Iako možda nisu izrazito ambiciozni, pedantni su u svim svojim postupcima. Odlično obavljaju posao koji rade, ali nisu sklone preuzimanju uloga lidera. Najbolje razdoblje njihovog života je između 45. i 47. godine. U ljubavi su vrlo pažljive prema svom partneru i više se vode osjećajima nego razumom. Nisu pretjerano materijalistički nastrojeni, ali teže financijskoj stabilnosti. Područja koja im najviše odgovaraju su odnosi s javnošću, rad s ljudima, priroda ili poljoprivreda.

Broj 3

Osobe koje se povezuju s brojem 3 obično postaju rano zrele i samostalne, ali u svojoj biti ostaju mladi i optimistični. Iako su pozitivne, često su tvrdoglave i netolerantne prema promjenama. Najbolje doba njihovog života je između 34. i 38. godine. Skloni su životu iz dana u dan, imaju sreće s novcem, ali ga troše lako i ne znaju štedjeti. Idealno se snalaze u poslovima kao što su učiteljstvo, govorništvo, pisanje ili glazba.

Broj 4

Generalno gledano, osoba koja se povezuje s brojem 4 je pozitivna, ali može biti slabe volje i hrabrosti. Ranjiva su i iznimno ljubazna, a najbolje godine njihovog života su oko 38. godine. Obično su izuzetno lijepe, ali im može biti teško uspostaviti jake i dugotrajne veze. Vode računa o novcu i rijetko se zadužuju. Posao iz snova za njih je organizacija događaja i rad na odnosima s javnošću.

Broj 5

Osobe povezane s brojem 5 često imaju dva različita temperamenta koja se izmjenjuju. Težak period u njihovom životu često dolazi oko 42. godine. Imaju snažan instinkt za samoodržanjem te su fizički jaki. Veliku potrebu za ljubavlju često iskazuju na dominantan način u vezama. Preferiraju rukovodeće položaje i često se ističu kao vođe.

Broj 6

Osobe povezane s brojem 6 obično imaju razvijenu intuiciju i sklone su inovacijama. Postavljaju visoke ciljeve i imaju razvijeno samopouzdanje, iako ponekad mogu imati problema s glavoboljama i nedostatkom energije. U ljubavnim vezama vole dominirati, ali su istovremeno izuzetno nježne. Dobro se snalaze s novcem, brzo ga zarađuju i pažljivo troše. Idealni poslovi za njih uključuju trgovinu, učiteljstvo, politiku ili propovijedanje.

Broj 7

Osobe povezane s brojem 7 obično su otvorene i optimistične po prirodi te su vješti u uvjeravanju i govoru. Ponekad mogu biti manipulativni i vole biti u središtu pažnje. Analiziraju sve detalje, a njihov se život stabilizira nakon 40. godine.

Broj 8

Osoba koja se povezuje s brojem 9 je vrlo senzualna i emotivna te vodi svijetao i zabavan život. Često su netolerantni i impulsivni te kritiziraju ljude oko sebe.

Preporučujemo