Danas je izuzetno težak dan za pjevačicu Anu Bekutu jer njen bivši partner i velika ljubav, Milutin Mrkonjić, danas bi proslavio osamdeset i drugi rođendan. U znak počasti preminulom Milutinu, Ana je posjetila njegovo posljednje počivalište u Aleji zaslužnih građana.

Grobnicu je okitila raskošnim vijencima, izražavajući svoje duboko poštovanje.

U svjetlu ovog dirljivog trenutka, Ana je podijelila emotivnu objavu na svom Instagramu. U iskrenoj poruci, izrazila je želju da obilježi i proslavi rođendan Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra 2021. Ana se još uvijek suočava s dubokim posljedicama ovog tragičnog gubitka. Na pitanje o njihovoj vezi, pjevačica je izjavila:

„Naše postojanje karakterizirali su solidarnost i međusobno razumijevanje. Možda drugi ne misle tako, ali nama to nije bitno. Osobno bogatstvo me ne privlači jer sam već zadovoljna svojim bogatstvom. Kad sam upoznala Milutina, željela sam samo ljubav, privrženost i druženje. Imala sam sreće što sam pronašla te bogate kvalitete i uživali smo u toplini i privrženosti do njegovih posljednjih dana.“

Ana Bekuta je bila kritikovana zbog raspodjele imovine nakon smrti Milutina Mrkonjića, ali njene riječi pokazuju da su ljubav i privrženost bili srž njihove veze, a ne materijalna bogatstva.

Preporučujemo