Aluminijska folija je najbolji saveznik u rješavanju uobičajenih problema tijekom zime. Evo zašto bi je uvijek trebalo imati pri ruci:

Ovaj proizvod je neizostavan u svakom kućanstvu. On izolira zrak i vlagu te se može koristiti za optimalno čuvanje hrane i produženje njenog roka trajanja.

Zimi se često susrećemo s iritantnim problemima statičkog elektriciteta. Jednostavan komad aluminijske folije može pomoći u sprječavanju i privremenom rješavanju ovih problema. Stoga je uvijek dobro imati rolnu aluminijske folije u torbi.

Duga kosa često postaje puna statičkog elektriciteta zbog hladnog zraka i nošenja sintetičkih ili vunenih odjevnih predmeta. Samo skinite šešir, i vaša kosa već ima “šok” efekt. Pokušate li je popraviti rukama, samo ćete pogoršati situaciju.

Kako onda kontrolirati kosu, bila ona duga ili kratka, kako biste izbjegli neuredne statičke efekte? Odgovor je – aluminijska folija.

Kako aluminijska folija pomaže kosi? Budući da je aluminijum materijal otporan na vodu, svjetlost i zrak, on neće reagirati na statički elektricitet. Jednostavno protrljajte foliju po pramenovima kose kako biste je vratili u prvobitno stanje i riješili se statičke napetosti.

Važno je obaviti ovaj korak duž cijele dužine kose, od korijena do vrhova, kako biste postigli savršeno kondicioniranu kosu. Možete se oprostiti od neurednih efekata statičke elektriciteta. Zbog toga je preporučljivo uvijek imati komad folije sa sobom u džepu ili torbi kako biste brzo riješili taj problem.

Aluminijska folija, osim što pomaže u kontroliranju statičkog elektriciteta u kosi tijekom zime, također je korisna za mnoge druge svakodnevne potrebe. Može se koristiti kao improvizirani reflektor za pojačavanje svjetla u prostoriji ili kao sredstvo za održavanje topline hrane tijekom prijevoza. Njezina svestranost čini je neizostavnim kućanskim priborom, a njezina jednostavna primjena čini je korisnom u mnogim situacijama.

 

 

 

Preporučujemo