Vukica Vučurević, često opisivana kao jedna od najatraktivnijih žena u Srbiji, postala je poznata po svom luksuznom životnom stilu i bogatstvu koje je nasledila od svog oca, fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića. Mediji su je često nazivali “našom Šeron Stoun”, ističući njenu harizmu i privlačnost.

Njena raskošna kuća na Dedinju postala je predmet interesovanja javnosti kada je odlučila pustiti kamere hrvatske televizije da zavire u njen dom. U to vreme, Vukica je s ponosom delila detalje o svom životu i luksuznom ambijentu u kojem je živela.Međutim, vremena su se promenila, a s njima i finansijska situacija Vukice Vučurević. Njena vila, koja se nekada isticala raskošjem, sada se iznajmljuje po ceni od 1.000 evra dnevno. Primetno je da je enterijer potpuno preuređen i da ne odražava više njen prepoznatljivi stil.

Vukica je nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske od svog oca. U javnim izjavama često je isticala da je od oca nasledila novac, dok je od majke nasledila lepotu. Govoreći o muškarcima, istakla je da su vredni koliko novca imaju.Njen životni stil bio je obeležen luksuzom, putovanjima, i šopingom, a redovno je posećivala modne revije svetski poznatih kuća poput Diora i Gučija. Tvrdila je da je “odabrana klijentela” i da uživa privilegije.

Nakon gubitka oca Mirka i majke, Vukica se suočila s teškim periodom. Iako nije imala naslednika, istakla je da je sama sebi dovoljna. Njena izjava da ne bi išla u kupovinu bez 30.000 evra dodatno je naglasila njen prepoznatljivi stil života.Iako je nekada izbegavala kuhanje i ismevala one koji kuvaju, Vukica je morala suočiti s promenama u svom životu. Njeno bogatstvo i luksuz, koji su nekada bili neosporni, sada su došli pod pitanje, a njena priča služi kao podsećanje na to da se život može naglo promeniti.

Preporučujemo