Ova frizura nije prikladna za žene starije od 40 godina: ovo je prava greška koju prave sve žene i jedini način na koji možete izgledati kao prava dama
Kada žene vide znakove starenja na svom licu, pitaju se da li bi trebalo da promene svoj izgled, a zatim razmislite o promeni frizure.
Kada žene vide znakove starenja na svom licu, pitaju se da li bi trebalo da promene svoj izgled, a zatim razmislite o promeni frizure.
Kada je kosa u pitanju, sve su žene pomalo nesigurne, neodlučne i rijetko spremne na rizik i velike promjene.

Što smo stariji, sve se manje usuđujemo na ovo. Pitamo se: da pustimo kosu da raste ili da je ošišamo u trendi dugi bob? Trebate li s vremena na vrijeme promijeniti boju kose ili je zadržati prirodnu? Većina ljudi na kraju odustane, a prema slavnom frizeru Anthonyju Naderu, to je najveća greška koju žena u četrdesetima može napraviti.
“Žene puštaju kosu da raste ili je zadržavaju iste dužine, ali je ne stiliziraju. To nema smisla jer svaki dan stojite ispred ogledala i pletete kosu ili stavljate u rep”, otkrio je Nader.
razmotrite svoj oblik lica
“Uslikajte stil koji vam se sviđa sa profesionalcem – neka analiziraju teksturu vaše kose i oblik lica i prilagode stil koliko god je to moguće da odgovara izgledu koji želite. Kako starite, vaše lice više ne izgleda isto. , frizura koja vam je funkcionisala prije 10 godina možda vam više neće pristajati. Ako kosu zavežete unazad, to će samo naglasiti ‘uglasti’ oblik lica”, objašnjava Nader.
Gotovo sve žene koje prolaze kroz pubertet imaju dvije frizure: blago valovitu frizuru koja dobro prekriva lice, ističe konture i omekšava “kockasti” oblik.
Druga je frizura “poni”, koja se završava tik ispod obrva i skriva sve bore na čelu.
Više savjeta od profesionalaca
Nakon odlaska u frizerski salon potrebno je nastaviti njegu kose kod kuće. Međutim, nemojte biti previše agresivni. Mnoge žene u 40-im godinama koriste mnogo proizvoda za styling koji otežavaju njihovu kosu i “čupaju” je, ali Nader preporučuje korištenje što manje kemikalija.

Preporučujemo